Sundhed og samliv på MinglerGroups.dk

Tirsdag har Mingler Groups premiere – Danmarks nye mødested for grupper

Tirsdag den 11. oktober går Mingler Groups (www.minglergroups.dk) i luften med gratis virtuelle grupper på nettet. Fx kan patienter, personale og forskere i sundhedssektoren organisere sig i et særligt område på Mingler Groups dedikeret til sundhed og samliv.

Åbningen af Mingler Groups finder sted kun fem måneder efter lanceringen af Mingler.dk – Danmarks største sociale netværk. Iværksætterne bag Mingler Groups glæder sig til at forny konceptet for grupper på nettet:

"Siden tjenester som MSN Groups, GroupCare, iGroups m.fl. så dagens lys i slutningen af 90´erne, er der intet nyt sket på den front. Som gratis–bruger skal man stadig nøjes med begrænset server–adgang og funktioner, der ikke har udviklet sig siden 2000", fortæller Adm. direktør Morten Søderquist Hansen.

Med åbningen af Mingler Groups introduceres en ny generation af netgrupper. Naturligvis tilbydes de klassiske funktioner som debatforum, kalender, kontaktliste og fildeling. Men Mingler Groups vender begrebet om netgrupper på hovedet. I stedet for at tage udgangspunkt i gruppen som en død ting, er Mingler Groups baseret på de enkelte deltageres livsverden og deres personlige netværk.

"Forudsætningen for at bygge Mingler Groups har været helt perfekt, fordi Mingler jo i forvejen er et socialt netværk, hvor brugerne kan skabe sig en social identitet med egen hjemmeside, personlig blog og et blomstrende netværk af venner. Med Mingler Groups kan hver deltager i gruppen således både mingle med sit netværk internt i gruppen såvel som på resten af Minglers netværk. Det åbner grupperne op mod omverden og giver helt nye unikke muligheder for både at netværke med gamle venner og samtidig skabe nye uventede kontakter", siger Morten Søderquist Hansen.

"På Mingler Groups opbygger man et personligt netværk. Derfor kan medlemmerne altid se, hvordan de er relateret. Møder man nye mennesker, opdager man ofte, at man allerede kender hinanden gennem fælles venner, kolleger eller gamle studiekammerater. Det skaber tillid og giver samtidig en ægte oplevelse af fællesskab."

Fx kan en gruppe af nuværende og tidligere kolleger fra en arbejdsplads benytte Mingler Groups som fælles mødested. Hér kan de debattere åbent, udveksle sjove fotos fra julefrokosten eller distribuere et kritisk papir, der ikke skal falde i ledelsens hænder. Samtidig kan gruppens deltagere frit mingle rundt på Minglers netværk og møde kolleger fra beslægtede arbejdspladser eller personer med samme faglige baggrund.

Mingler Groups åbner officielt tirsdag den 11. oktober. Men du kan allerede i dag komme til snigpremiere på den nye internettjeneste ved at besøge adressen www.minglergroups.dk.

Om Mingler:
Mingler (www.mingler.dk) er Danmarks største online sociale netværk. Siden Minglers åbning i maj har 7.000 danskere tilmeldt sig. Mingler er gratis og er blandt Danmarks hurtigst voksende communities.

Mingler.dk og MinglerGroups.dk er ejet af Mingler ApS – et nystartet dansk internethus, der udvikler social software. Mingler ApS er stiftet i 2005 af iværksætterne Morten Søderquist Hansen og Ulrik Larsen.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *