Sunde mødepakker

Er dine samarbejdspartnere en del af virksomhedens sundhedsbevidsthed

Mange virksomheder laver sundhedsfremme for deres medarbejdere, men hvad med kunder og samarbejdspartnere Signalværdien i at vi tænker på hinandens sundhed er vanvittig stor, og det er positivt for alle at servere sunde og næringsrige snacks/drikkevare til virksomhedens møder.

Med velsmagende og energifyldt mad og drikke er vi i stand til at tænke klart, holde koncentrationen og tænke positivt i længere tid ad gangen. Dette er det optimale udgangspunkt for et effektivt og produktivt møde i en hvilken som helst virksomhed, så hvorfor ikke gøre det som alle har glæde af Shop4Life tilbyder en bred vifte af sunde og overvejende økologiske produkter, som er særdeles velegnede til møder og konferencer.

Erstat de meget sukkerholdige og forarbejdede snacks med mad og drikke af rene råvare, der giver energi til hjerne og mæthed i maven. Delikate frugt-og nøddebar, frikspressede juices, tørrede frugt og safter fyldt med antioxidanter, ser lækkert ud på bordet og tilfredsstiller kroppen. En god start på et hvert møde som ingen glemmer!

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *