Sund Livsstil på en uge!

Danmarks førende center for vægttab, Helsekompagniet Danmark, på Frederiksberg har stor succes med at tilbyde danskere med ondt i livsstilen at få omlagt kost- og motionsvaner på en uge i sommerferien!

Diætist og indehaver af Helsekompagniet, Tina Thomsen fortæller; Vi oplever rigtig stor interesse for vores sommerferiekursus NY Start. Alle er enige om, at sommerferien er helt rigtig til at bruge på nye kostvaner! og Tina fortsætter: I sommerferien har man tiden til at sætte fokus på de vaner man vil af med, man kan tage tid til sig selv og forberede sig på at lægge de gamle vaner på hylden.

Kurset NY Start er intensivt, socialt og afslappet men alligevel bliver emnet Sund Kost & Aktiv Livsstil belyst fra alle vinkler; træning, madlavning, indkøb, og så det mere ernæringsfaglige; kalorie- og energiberegning. Når ugen er slut har alle deltagere fået de bedste forudsætninger for at fastholde en ny og sund livsstil.

Pilates og Yoga instruktør Gitte Cat, der skal undervise på kurset supplerer: Helsekompagniet har gennem 10 år hjulpet helt almindelige mennesker med at opnå sunde og varige vægttab. Vores to vigtigste ord er: POSITIV FORANDRING! Vi giver dig redskaberne og lysten til at skabe nye og bedre livsstilsvilkår for dig selv!

Art Director Mia Schaumburg 29, var en af de første, der tog mod tilbuddet om en sund livsstil i ferien. Hun fortæller: For mig spiller prisen også en rolle: kr. 2450,- for en hel uge med fokus på det, der interesserer mig og giver mig et bedre liv, synes jeg er billigt!

Sundhed er utrolig meget oppe i tiden! Vi læser om det, ser det på fjernsyn og medierne skriver konstant om nye undersøgelser og om, hvor galt det står til med vores sundhed! Derfor synes jeg kurset var noget for mig det er en god og let måde at komme et stort skridt videre på , fortæller advokatsekretær Kirsten Olesen, 45 og fra Østerbro.

Tina Thomsen forklarer: Det er klart at i en tid, hvor der er 750.000 overvægtige danskere og antallet af overvægtige er steget med 75% siden 1987, er der et stort behov for at få at vide, helt konkret, hvad skal man gøre! Mange er stadig i tvivl, har ikke overskuddet i hverdagen eller ved ikke, hvor de skal henvende sig, når de skal lægge deres kost- og motionsvaner om. Der er mange som stadig er i tvivl; hvad de skal gøre

NY Start er svaret: Sund Livsstil på en uge!

KURSET NY Start:

Kunne du tænke dig at lægge din livsstil om, men mangler du motivation og inspiration til at lykkes med det, kunne Helsekompagniets intensive kursus “Ny Start – sol, sommer og sund” være noget for dig:

Helsekompagniet tilbyder i uge 27 og 30 et intensivt kursus NY Start mandag-fredag fra kl. 09.00 16.00 med masser af glæde og sundhed!

På kurset lærer du:

Hvordan du planlægger- og overholder en kostomlægning,
Hvordan du laver kaloriefattig mad, der smager skønt!
Hvordan du personligt udvikler dig og lykkes med din livsstilsændring
Hvordan du får motion integreret i din hverdag!

Ny Start er for dig, der vil skabe Positiv Forandring i dit liv!
NY START: Din introduktionsuge til ny og sund livsstil.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *