Succesen fra Norge er kommet til Danmark

Er du en af de mange, der kan mærke det risle koldt ned af ryggen, når du ser Åndernes Magt eller Fornemmelse for mord på TV Hvad der for mange er overnaturlige eller mystiske hændelser, er for Deborah Borchgrevink positiv energi, der kan bruges til at træffe optimale beslutninger i ens liv.

TRÆN DIT KLARSYN
Kendt fra norsk og engelsk tv kommer Deborah Borchgrevink nu til Danmark for at lære os danskere at slippe frygten og bruge energierne til at få klarsyn. Hun har gennem årene trænet tusindvis af helt almindelige mennesker i at forvandle og forenkle det såkaldt mystiske til to enkle værktøjer. Værktøjer, du kan bruges til at træffe de rette beslutninger i dit liv og tiltrække det, du drømmer om.

Alle er født med et klarsyn, der dog skal stimuleres og trænes, for at man kan bruge det aktivt.
Der er ikke noget hokus–pokus over programmet, som Deborah arbejder efter. Silva UltraMind ESP System bygger på 55 års forskning og erfaringer fra USA.

GRATIS FOREDRAG SOM INTRODUKTION
Vil du vide mere om hvad klarsyn er og have inspiration til, hvorledes du kan udvikle og anvende det aktivt – så er chancen der nu for at møde Deborah Borchgrevink til et gratis foredrag tirsdag den 27. februar kl. 19–21 på Erhvervsakademiet, Århus Købmandsskole, Auditorium A, Sønderhøj 30, 8260 Viby J.

Der er ingen tilmelding først til mølle princippet er gældende.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *