Stripfitness på holdplanen i en af Danmarks største fitnesskæder

Det har længe været til overvejelse at få konceptet Stripfitness på holdplanen i fitnessdk og nu er der endelig en aftale på bordet imellem fitnessdk og Stripfitness.

I første omgang køres konceptet i en prøveperiode frem til januar 2010 bl.a. i fitnessdk på Falkoner Plads, Frederiksberg. De kommende hold om onsdagen kl. 19.30 melder allerede om venteliste en klar indikation om at konceptet har været ventet på.

Stripfitness træning skal bringe smilet frem hos kvinderne i fitnessdk i alle aldre og størrelser. Ved at træne og opnå større overskud og mere energi i en ellers travl hverdag.

I en tid hvor kvinder, føler de skal, kan og selv vil det hele samtidig gerne på den halve tid, har fitnessdk i samarbejde med Stripfitness I/S, skabt et pause rum for deres kvindelige medlemmer. Her kan de pleje deres kvindelige kvaliteter og samle kræfter til hverdagens strabadser.

På en Stripfitness time er gardinerne rullet ned og deltageren fokuserer inde i sig selv, mens verden suser videre ude omkring.

Træningstøjet forbliver på, da det er selve de erotiske bevægelserne der er spændende, frem for det at smide tøjet.

fitnessdk bruger traditionen tro, udelukkende kompetente og uddannede stripfitness instruktører, der varmhjertet guider deltagerne igennem timen.

Om Stripfitness konceptet:
En Stripfitness time bygger på sensuel bevægelse, hvor grund øvelserne er inspireret af stripperens bevægelser samt gymnastik, funktionel træning og centrerings teknikker, der bland andet er kendt fra yoga og tai chi.

De bløde bevægelser udfordrer kroppen og giver smidighed, styrke og funktionalitet. Øvelserne er simpel sammensat og gentages mange gange, så kvinder i alle aldre og niveauer, kan få det optimale ud af timen.
Igennem Stripfitness træningen forædles kvindens evne til at hvile i sig selv og der arbejdes bevist med de fint svingende feminine følelser som de bløde bevægelser skaber.

Som sensuelt væsen i balance med sig selv, er det også langt lettere at få et harmonisk og vel fungerende forhold til sin livsledsager og selvfølgelig skal vores kvindelige medlemmer have glæde af dette siger fitnessdk´s Stripfitness instruktør Mill Bastrup, der glæder sig over fitnesscentrenes stigende interesse for konceptet samt forståelse for, at et godt familie koncept også rummer timer som stripfitness, hvor mor får suset tilbage i skørterne og igen kan tage glad og gennemmotioneret hjem til familien.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *