Stress af med lyd i hovedpuden

Du vender og drejer dig, den ene tanke afløser den anden, og natten er pludselig meget lang. Er du en af de mange danskere, der lider af stress, så kender du sikkert problemet. Efter en af de dage med alt mange opgaver og alt for meget kaffe, har man bare lyst til at sove og håbe, at næste dag bliver mindre hektisk. Og så er det, at uanset hvor træt, man er, så kan man ikke overgive sig til søvnen.

Mange mennesker, der lider af stress, kan have glæde af cd’er, hvor man bliver guidet til en afspænding for eksempel gennem en beroligende stemme eller stille musik. Psykolog Bobby Zachariae har beskæftiget sig med stress i mange år, og har indspillet en række cd’er, der egner sig rigtig godt, hvis du har problemer med at falde til ro.

At falde i søvn mens man lytter til afspænding kan være en god måde at komme søvnproblemer til livs på. Men der kan være nogle praktiske problemer i at høre afspænding, før man skal sove. Den, der sover ved siden af, har måske ikke lyst til at lytte med, hvis cd’en spilles fra et anlæg. Så kan man selvfølgelig bruge høretelefoner men det er en irriterende fornemmelse at falde i søvn med dem på. Heldigvis findes der en forholdsvis simpel løsning på problemet. Det danske firma Lydpuder fremstiller og produktudvikler nemlig hovedpuder med indbyggede stereohøjtalere. På den måde kan man have den afslappende lyd lige ved øret uden at genere den, der ligger i den anden side af sengen.

En lydpude ligner en almindelig hovedpude, og er ligeså rar at sove med. Puden tilsluttes dit anlæg eller din MP3’er, og på den måde kan du falde i søvn til lige de lyde, som beroliger dig.

www.lydpuder.dk kan du læse mere om lydpuder. Både lydpuder og Bobby Zachariaes cd’er med afspænding kan købes online.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *