Støt nosserne!

Kaospilot vil gennemføre Paris Marathon og indsamle en krone for hver meter i løbet. Pengene skal gå til at støtte forskning i testikelkræft.

Kaospilot Jonas Skafte løber den 10. april 2011 Paris Marathon. Han har et særligt mål med løbet. For hver meter, Jonas Skafte gennemfører, håber han at indsamle 1 krone til forskning i testikelkræft. Jeg løber turen både for min egen skyld og for andres skyld, da jeg vil skabe opmærksomhed om testikelkræft. Pengene, der indsamles via kampagnen Running for Balls, går direkte til Kræftens Bekæmpelse eller den engelske organisation Everyman Male Cancer Campaign, afhængigt af hvem man som donor ønsker at støtte.

Jonas Skafte er 25 år, bor og studerer design i London. Han er uddannet kaospilot og har for Kræftens Bekæmpelse og Everyman Male Cancer Campaign sat kampagnen Running for Balls op. Inde på hjemmesiden www.runningforballs.com kan man med kun få klik donere et beløb direkte og ubeskåret til forskning i testikelkræft.

Jeg har allerede fået en pæn respons på mit projekt via Facebook og projektets hjemmeside, fortæller Jonas Skafte. Jeg håber naturligvis at indsamle så mange penge som muligt, men jeg har min egen ambition om at skaffe mindst en krone for hver meter, jeg løber, altså i alt 42.195 kroner.

Jeg ser virkelig frem til udfordringen. Det handler ikke kun om at præstere fysisk, men også om at skabe en event og få folk til at gribe i lommerne og give et beløb til kræftforskning, siger Jonas Skafte. Jeg vil træne hårdt og lægge en masse tid og energi i, at det skal gå godt både med løbet og med pengeindsamlingen, så klik ind på www.runningforballs.com med det samme og støt kampag- nen, opfordrer Jonas Skafte.

Se vedhæftede dokument for yderliger informationer.

TURBINE forlaget er sponsor for Running For Balls!

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *