Stor nydelse med diskret hjælper

Måske ved veninderne det og måske har manden en anelse, men ellers er det ikke noget, hun går og taler højt om. Realiteten er, at mange kvinder aldrig har oplevet en orgasme.

Nu er der hjælp at hente og den er diskret, effektiv og vidunderligt tilfredsstillende.
Skal jeg læse videre eller…

Alene ordet orgasme kan stadig gøre folk røde i hovederne. Måske fordi orgasmen, for de flestes vedkommende, er en af de sidste komplette nydelser, der stadig holdes bag hjemmets lukkede døre.

Men det betyder også, at mange kvinder er ladt alene med følelsen, at "jeg er den eneste i verden, der aldrig har opnået en orgasme". Sagen er bare den, at mange kvinder aldrig opnår en fuld orgasme eller kun opnår en delvis orgasme, der ikke føles helt tilfredsstillende. Og kvinderne ved ikke, hvor de skal vende sig hen: Sexshops og lidt for heftige hjemmesider med legetøj har skræmt mange søgende væk. Måske er det derfor, at CTS Medical Ltd har haft så stor succes I udlandet med deres Vielle Stimulator. I grundige tests er det klinisk bevist, at stimulatoren kan reducere tiden til orgasmen opnås og endda øge intensiteten. 69% af testkvinderne følte, at stimulatoren gjorde deres seksuelle oplevelse mere behagelig.

Den sælger, fordi den virker

"Stimulatoren er en rigtig, rigtig god ide, for alle der ikke er så vant til at røre ved sig selv eller hende, der vil prøve noget overraskende, noget nyt", siger Pia Struck. Og hun ved hvad hun taler om. Hun er vores hjemlige orgasme–ekspert og underviser hvert år hundredvis af kvinder i at opnå de seksuelle højder. Ud af dem oplever 85% at undervisningen hjælper dem til en bedre orgasme og med stimulatoren mener Pia Struck, at kunne forbedre resultatet til 95%.

Hun anbefaler derfor stimulatoren varmt (sammen med glidecremen) og kan godt forstå, at den får positiv opmærksomhed og har solgt godt i bl.a. England. "Den virker jo, og så er den lidt uskyldig i sit udseende". Og udseendet er langt fra tilfældigt. Både stimulatoren og emballagen, den købes i, er feminin og diskret og designer Liz Paul vandt titlen "Årets kvindelige designer 2003" for Vielle Stimulator. Resultatet er et behageligt og intimt produkt, der gør det nemmere at opnå orgasme og samtidig er hverken underligt eller pinligt at have derhjemme.

Læs mere om stimulatoren og CTS Medicals omfattende research af produktet på www.vielle.dk.
Læs mere om orgasme og Pia Struck på www.orgasmeakademiet.dk

Billedetekster:

Smukt og enkelt indpakket. Stimulatoren kan kun bruges en gang, til gengæld er der tre stk. i en pakke. Og en lille inspirationsbog til god sex.
Årets kvindelige designer 2003, Liz Paul, der har designet den diskrete stimulator. Med hendes og andres indsats er orgasme ikke længere et fy–ord.

Se flere billeder på http://www.presseprofilen.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *