Stoppede vægtproblemet med 3-Step, og vandt en rejse.

Reguler syren med mineraler og undgå vægtforøgelse.

Jette Kühne "Hillerød" hører ikke til de personer, der er svært overvægtige, men som hun siger, så starter overvægten jo altid med få kg, så hvorfor ikke stoppe før det er for sent.

I efteråret 2007 besluttede Jette sammen med sin mand, at de ville afprøve slankekuren 3–Step, som de havde hørt flere omtale positivt, og som de ligeledes havde læst om i de lokale medier.
Gennemgangen omkring diæten blev foretaget af Tommy Laursen fra 3–Step, der ved et privat arrangement gennemgik kostplanen, samt fortalte om de erfaringer, der var lavet på området syre/base regulering til forbedring af forbrænding.
På trods af at Jette kun skulle tabe 7 kg, og faktisk fra starten var placeret som normalvægtig ved en BMI måling, så tabte Jette alligevel 7 kg på kun 3 uger, og kom derfor ned på den ønskede vægt. Det var helt sikkert noget der begejstrede hende meget, og kuren var utrolig nem at følge.
Prøvelsen kom efter ferie på Tenerife og de mange julefrokoster, for hvorledes ville vægten klare dette. Til stor overraskelse fandt hun hurtigt ud af hvor vigtigt syrereguleringen var for kroppen, og selvom hun flere gange kiksede med kostplanen, tog hun ikke på i vægt. Hun har derfor i dag ikke de samme problemer som tidligere, nemlig at vægten kommer snigende.

Mange kunder i hendes tøjbutik i Allerød kommenterede hendes vægttab, og adskillige kunder, som stod i prøverummene "brokkede" sig over deller diverse steder på kroppen. Hun fortalte derfor flittigt om kostomlægningen, syre/base reguleringen og 3–Step, hvilket resulterede i at over 10 personer fra omgangskredsen nu har haft god succes med slankekuren.
Idet Jette fortalte om diæten til andre, blev dette registreret hos 3–step, og det var derfor en overrasket Jette, der for blot 2 uger siden, fik meddelelsen om, at hendes omtale af kuren nu betød at hun kunne rejse på ferie. Hun havde vundet 1 af de rejsekort på 5.000,00 kr., som 3–Step udlodder til deres frivillige ambassadører.
Herunder ses Jette sammen med sin vejleder Tommy Laursen fra 3–Step.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *