STOP fedt hysteriet NU!

Fedsyrerne i MK Olie tilfører en masse vigtige næringsstoffer til vores krop og gør os på den måde smukke og sunde indefra og ud. Det er dét, vi kalder for KostMetik.
Skønhed indefra.

Stop aldringsprocessen
Vi påvirkes naturligvis af vore gener, men de færreste er klar over, hvor vigtig en rolle de essentielle fedtsyrer spiller for vort udseende. Nogle af de faktorer, der kan sætte skub i aldringsprocessen allerede i puberteten – er forkert kost og for lidt motion, hvilket gør underhudsfedtet tykkere og får det til at bule ud de forkerte steder.

For at komme appelsinhuden til livs, er det vigtigt at give cellerne al den næring og væske de behøver. Der skal tilføres ilt, vand, essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler indefra, for at alle celler i kroppen skal fungere optimalt. Antioxidanter er også vigtige, fordi de opfanger og uskadeliggør de skadelige stoffer, der gør vævet uelastisk. Uden antioxidanter ville vores krop blive gammel på meget kort tid.

Ingen bryder sig om at konstatere, at kroppen pludselig begynder at ældes alt for hurtigt og at den spændstighed og energi, som man havde, da man var yngre, er ved at forsvinde. Huden på balder, lår, mave eller overarme har fået struktur som skallen på en kæmpeappelsin og det er surt at opdage, at man efter en periode med stress, for dårlig søvn, forkert mad eller for lidt motion pludselig ser flere år ældre ud. Men løsningen kan være langt nærmere, end de fleste tror.

Et vigtigt våben mod appelsinhud og slapt væv
I underhuden ligger der et lag fedt, der fungerer som kroppens isolation og polstring. Fedtet ligger indkapslet i små rum mellem overhuden og musklerne, hvis vægge består af bindevævshinder. Som årene går, bliver bindevævet stivere og trækker sig lidt sammen, så der opstår de små karakteristiske fordybninger i huden også kendt som appelsinhud.

Det mellemste lag i huden – dermis – indeholder bl.a. kollagen og elastin, der giver form og elasticitet til huden samt talgkirtler, der tilfører huden fugt. Når vi bliver ældre, bliver kollagen- og elastinniveauerne mindre, og huden har derfor en tendens til at blive slap og appelsinhud ses tydeligere. Talgkirtlerne bliver også mindre aktive med alderen, og huden bliver mere tør og tynd, hvilket får appelsinhuden til at se værre ud.

Nogle af de vigtigste ingredienser i vores kost i den forbindelse, er de essentielle fedtsyrer.
De essentielle fedtsyrer er næringsstoffer, som vi skal have i vores kost hver dag hele livet igennem for bl.a. at bevare en sund hormonbalance, god fedtforbrænding, fin og sund hud, elastisk bindevæv, stærke muskler og hurtig regeneration af kroppens celler.

Sørg for at få dit daglige shot
Et dagligt indtag af de rigtige olier kan hjælpe dig til at få nok af de essentielle fedtsyrer, som øger din forbrænding samtidig med, at du tilfører kroppen en vigtig ingrediens til et velfungerende hormonsystem. Hormoner påvirker alting i din krop, og det er netop hormonerne, som er årsag til at uheldigt appelsinhudsfedt lagres der, hvor det lagres, og at kroppens forbrænding går ned. Hvis du kombinerer din daglige træning med et shot essentielle fedtsyrer, vil du være i stand til at påvirke dit hormonsystem i gunstig retning, og på den måde få et sundt værktøj til at komme af med overflødigt underhudsfedt og samtidigt øge forbrændingen naturligt.

I det øverste hudlag – epidermis – foregår den vigtigste cellefornyelse. Indtil ca. 25 års-alderen fornys hudcellerne ca. hver 15. 30. dag, men efterhånden som vi bliver ældre tager det dobbelt så lang tid. Alligevel nydannes huden hele tiden, og huden er derfor en af de vigtigste faktorer at påvirke, hvis du virkelig vil se en forandring i dit udseende. Også her spiller de essentielle fedtsyrer en vigtig rolle. De essentielle fedtsyrer øger kroppens fedtforbrænding og fremskynder regenerationsprocessen, således at hud og muskelcellerne fornyer sig hurtigere. Desuden sørger de for at din krop tilføres vitale næringsstoffer, der giver dig overskud til at udskifte gamle, uhensigtsmæssige vaner med en ny og sundere livsstil.

De essentielle fedtsyrer gør det også lettere for dig at rense affaldsstoffer ud af kroppen, når du træner, mindske væskeophobninger og opbygge nye hudceller alt sammen noget som bidrager til et yngre udseende og bedre form.

KostMetik – skønhed kommer indefra
Hvis vi skal se skønne ud på ydersiden, med en smuk, elastisk og fin hud, glansfuldt hår
og negle der ikke flækker så nemt, så er vi nødt til at give vores krop nogle ordentlige næringsstoffer, som holder cellerne i kroppen sunde og friske.
De umættede olier i MK Olie virker naturligt balancerende på hormonsystemet, skaber balance i blodsukkeret og gør at vi ikke går og føler os lækkersultne og får lyst til at spise slik og chips døgnet rundt. Fedsyrerne i MK Olie tilfører en masse vigtige næringsstoffer til vores krop og gør os på den måde smukke og sunde indefra og ud. Det er dét, vi kalder for KostMetik. Skønhed indefra.

MK Olie findes i 3 varianter; en til kvinder, en til mænd og en original/basis olie. De enkelte varianter er tilpasset særlige behov. Olien kan f.eks. blandes i smoothies, tilsættes i friskpresset frugt og grøntsagsjuice eller tages som en shot sammen med MK Aronia Organic.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *