Stol på Motionen en succes

Ved hjælp af 40 frivillige, uddannede instruktører er der igennem det sidste års tid oprettet 14 motionshold i Sønderborg Kommunes dagcentre, plejecentre og i boligområder rundt om i kommunen. Her deltager ca. 170 borgere hver uge i motion for mindre mobile ældre.

Projektet blev søsat efteråret 2009 som led i Sønderborg Kommunes sundhedspolitik og strategiplan.
Formålet er at bevare og styrke funktionsevnerne, så de ældre bedre kan klare sig selv. En tillægsgevinst er den glæde, som det sociale fællesskab skaber.

På holdene mødes hver uge en gruppe glade ældre og ikke mindst de mange dygtige og engagerede frivillige instruktører. Det store og trofaste fremmøde ved motionen tager vi som udtryk for, at deltagerne er glade for at være med.

Sønderborg Kommune, afdelingen Forebyggelse og Sundhedsfremme, slipper projektet foråret 2012.
For at langtidssikre Stol på Motionen er der blandt de frivillige instruktører dannet en forening, hvis opgave det er at danne netværk blandt instruktørerne, tilbyde inspirationskurser og erfaringsudveksling efter projektperiodens udløb.

Stol på Motionen kan opleves og afprøves på Ramblaen den 4. august.

Yderligere oplysninger fås ved projektkoordinator Anna Elisabeth Aagaard, mobil 27 90 04 60.

(Anna Elisabeth hjælper gerne med at etablere kontakt til motionssteder, brugere og frivillige instruktører, hvis det er ønskeligt i forbindelse med en omtale).

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *