Spar ikke på bh i sommervarmen

Det er blevet sommer. Derfor er det også blevet en hel del lettere at tage sig sammen til at dyrke motion udendørs. Men hvis man gerne vil beholde sine brysters form så længe som muligt, er det vigtigt med den rette bh. Er din bh den rigtige Bh’en er en vigtig del af kvindens påklædning, hvis hun gerne vil beskytte sine bryster mod strækmærker og undgå øget længde. Det gælder særligt, når der dyrkes sport. Derfor er det også meget vigtigt, at bruge den korrekte bh, for det er ikke nok, at den er der, den skal også give den korrekte støtte. En almindelig bh giver noget støtte, men ikke den optimale støtte. Samtidig hopper brysterne også nemt ud af bh’en ved øget bevægelse, hvilket er generende, når det er nødvendigt rette sin bh hele tiden. Derfor er det godt med en sports bh.

Der findes mange modeller af sports bh’er, og det kan være fristende at tage den billigste, når der nu bare skal svedes. Desværre er der mange af de billige modeller, som ikke er helt stramme nok. De er ofte meget behagelige, men de giver ikke meget støtte. Den skal naturligvis ikke sidde så stramt at den klemmer. Det er derfor vigtigt at vælge en god sportsbh, som giver den støtte, der er brug for, men som stadig er behagelig at have på. Det betyder, at bh’en skal have en rigtig god pasform og transportere sveden væk fra kroppen.

Lissie Danielsen, ejer af MLmodel.dk, har gennemtestet sine produkter, da hun forstår, hvor vigtigt det er at have den rette sports bh. Selv anbefaler hun mærket Anita, da det har specielle indsyninger, som giver en fantastisk støtte samtidig med, at de er behagelige. Der ligger meget omtanke i bh’er af den kvalitet, hvilket gør brystet ikke tynger og bliver yderligere belastet.

Det er vigtigt, at den sports bh, man vælger, er lavet af et materiale, der kan ånde. Desuden er det også en fordel, hvis de har brede stropper, så man ikke får grimme mærker under træningen.

En god sports bh er vigtig uanset, hvilken størrelse brysterne har, og der kan godt forekomme gener, hvis det ikke er den rigtige bh som anvendes. Så når der skal dyrkes sport, og det gode vejr skal nydes, så beskyt brysterne ved at finde en rigtig god sports bh, der passer perfekt.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *