Slip cykelglæden løs på Store Cykeldag

Søndag den 19. juni er Store Cykeldag over hele landet. Det vil Sønderborg Kommune gerne markere sammen med alle cykelvenner i kommunen. Pump familiens cykler og mød op på slotspladsen foran Sønderborg Slot kl. 10, så cykler vi sammen til Knøs´Gård i Høruphav.

Vi følger en ny cykelrute, der bringer os igennem Sønderskoven og nogle meget smukke udsigtspunkter. Medbring din egen madkurv, så byder vi på en lille forfriskning, når vi ankommer til Knøs´Gård. Vi serverer den dejligste bondegårdsis, og når du har nydt den, kan du kigge indenfor i kommunens sundhedsbus og høre om sund kost og forebyggelse af sportsskader. Forhåbentlig vil personalet her fortælle dig, at en enkelt is ikke gør nogen skade- og da slet ikke, når du har cyklet en lang tur først.

– Sønderborg Kommune har lige vedtaget en cykelhandlingsplan, der skal gøre os til Syddanmarks mest cyklende kommune i 2028. Det skal vi nok nå, og vi kan da passende starte med en fælles cykeltur på Store Cykeldag. Jeg garanterer for en flot rute og håber på dejligt cykelvejr, siger Inge Olsen, direktør for teknik- og miljø.

Formanden for teknik- og muiljøudvalget i Sønderborg Kommune, Peter Hansen, cykler selv i spidsen og leder cykelkaravanen på rette vej. Og han får følgeskab af Inge Olsen, direktør for teknik og miljø.

Yderligere oplysninger hos direktør Inge Olsen på tlf. 8872 5196 / 2790 5196.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *