Slankekur & kaffe med deres fællestræk

Syre / base forhold i kroppen betyder mere end tidligere beregnet

Ved kaffe, rygning, stress, fed mad, slik og medikamenter vil der i kroppen opstå en for høj syreniveau, som mange kender via sure opstød, halsbrand og maveproblemer. Hvad de fleste dog ikke er opmærksomme på er at kroppen kompenserer denne syre ved at placere væske i bindevævet bag fedtdepoterne. Denne noget uheldige placering vil skabe en blokering af fedtudvekslingen, og en forestående diæt / slankekur vil blive meget problematisk og langsom. De fleste overvægtige kan genkende dette ved for høj væske i kroppen. Mange læger vælger at give vanddrivende medikamenter til at reducere denne væske da den ligeledes påvirker blodtrykket.

I starten af 2000 og fremefter er der skrevet meget litteratur om netop syren, og speciallæger fra flere lande har nærmest kæmpet om at skrive flest bøger om emnet. Sports og speciallæge Dr. Hans Müller har dog imponeret med næsten 20 bøger om emnet, som alle kan købes via boghandlen Amazon.

I Danmark startede der i 2006 en ny anderledes slankekur 3–Step www.3–step.dk som fra starten har fokus rettet mod netop syren i kroppen. Stifteren Henning Klausen der selv har afprøvet alverdens diæter var blevet træt af de mange metoder der var på markedet og fandt ikke en der passede til hans temperament, da de normale diæter typisk var for langsomme til at fastholde motivationen. Ved en tilfældighed læste han om syre/base forhold i kroppen ved at læse bogen Medicin & Management. Bogen blev læst og han kunne se sammenhæng med hans daværende situation og det der blev oplyst via bogen.

Henning havde på daværende tidspunkt en kampvægt på 108 kg, og hans arbejde som chauffør mellem sygehusene i Danmark ved patientbefordringen gav ikke motion nok til at reducere vægten, og de allerede testede slankekure gav ikke nok motivation til at holde sig fra det usunde liv. Derfor valgte han at afprøve kræfterne med syren. Han lånte syretester og kunne konstatere at denne var alt for dårlig. Normalt skal en persons urin havde en PH værdi på ca. 6.8 til 7.4 hvor Henning dog kunne konstatere en PH værdi på 5.2 hvilket egentligt ikke var overraskende, da han altid fik sure opstød og maveproblemer ved slik, kaffe eller fed mad og han havde meget væske i kroppen. Han startede med at regulere sin syre via mineraler og i løbet af blot 3 dage reducerede han vægten med næsten 6 kg, hvilket dog var væske og ikke decideret fedt, men alene dette enorme resultat gav lysten og motivationen til at fortsætte.

En kost sammensat fra de erfaringer der er på området indenfor diabetes, og med udgangspunkt i Walter Willets omvendte madpyramide skabte han nu den korrekte diæt, og i løbet af de efterfølgende 4½ måned tabte Henning 28 kg. Erfaringerne der blev samlet til denne diæt blev nu grundlaget for hans eget arbejde for sundheden, og der blev lavet syre/base testere til hjemmet, samt diæt og opskriftshæfter, og siden starten af 2007 er der i Danmark blevet afholdt mange foredrag om diæten, og ligeledes er der mange personer rundt i landet som gennem deres eget succes med diæten har startet deres eget arbejde for sundheden. Disse personer kan man kontakte direkte vis firmaets hjemmeside www.3–step.dk eller man kan ringe til firmaet på tlf. 7526 4600
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *