Slank uden pulver & piller

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Inge Kauffeldts kostprogram er over 28 år gammelt, men det er mere vitalt og nødvendigt end nogensinde før. 1.3 millioner danskere er overvægtige og 500.000 er svært overvægtige. Alle er i risikozonen for at udvikle diabetes type 2 eller hjerteproblemer.

Med udgangspunkt i faglig viden og over 35 års erfaring har Inge Kauffeldt udarbejdet et professio­nelt, evidensbaseret vægttabskon­cept, der hvert år via kostomlæg­ning hjælper tusindvis af danskere af med de overflødige kilo. DDV blev i 1981 stiftet af Inge Kauffeldt, og kostprogrammet er i samarbej­de med hende udarbejdet af diæti­ster og læger.

Siden 1981 har kostprogram­met år for år bevist sin effekti­vitet , udtaler Inge Kauffeldt. Hundredtusindvis af kvinder, mænd og unge mennesker har gennem årene spist sig slanke og tabt sig tonsvis af kilo. Ikke ved at fylde sig med pulver og piller, men ved at spise sunde, mættende og smagsmæssigt tilfredsstillende måltider. Mindst én gang om året opdaterer vi programmet, således at det hele tiden er i overensstem­melse med den nyeste forskning og de officielle anbefalinger.

Kvinder taber sig i gennemsnit 1 kilo om ugen og mænd taber sig i gennemsnit 1,5 kilo om ugen. Kostprogrammet justeres og vur­deres hvert år af overlæge Søren Toubro, som siger god for sikker­heden og effekten, slutter Inge Kauffeldt.

Kostprogrammet består af fire dele, som tilsammen sikrer det varige vægttab:

* Selve programmet, der angiver principper og retningslinjer for valg og mængder af den daglige kost

* Inspirerende opskrifter, der sik- rer den nødvendige daglige va- riation

* Vejning og inspiration på mø- derne hver uge sammen med personlig vægtkonsulent

* Stabiliseringsprogrammet, der sikrer, at vægttabet bliver varigt

Undervisningen finder sted i de fleste større danske byer, hvor kvinder, mænd og unge mødes hver uge til vejning og inspira­tion under afslappede former.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *