Skagen Vinterbader Festival afføder ny spirende turismetrend

For 3. år i træk deltager glade vinterbadere fra hele Skandinavien i Skagen Vinterbader Festival, der igen i år melder om en fin fremgang. Skagen Vinterbader Festival løber fra den 23.-26. januar og festivalen ser ud til at afføde en ny spirende turismetrend: vinterbadning i Skagen.

Vandtemperaturen i Skagen måler omkring 4,5 grader og det ser ud til at blive koldere i de kommende dage. Timingen er perfekt, for nedtællingen til Skagen Vinterbader Festival 2014 er i fuld gang, og friske vandhunde fra hele Norden står klar til en iskold dukkert på toppen af Danmark. Her venter et spændende program, hvor årets foredragsholder er Marianne Florman, der selv er ivrig vinterbader.

I år er der tilmeldt knapt 200 energiske deltagere fra Danmark, Norge og Sverige. Fra Norge kommer der en stor gruppe på omtrent 20 personer, så interessen for Skagen Vinterbader Festival er så småt ved at sprede sig til de øvrige Skandinaviske lande.

NY SPIRENDE TURISMETREND – VINTERBADNING I SKAGEN

Den stigende interesse for vinterbadning i Skagen mærker man tydeligt i vinterbaderklubben ”Isbryderne”, som står bag Skagen Vinterbader Festival. Klubben får flere henvendelser fra vinterbadere, der besøger Skagen i vinterhalvåret, og som gerne vil bade sammen med andre. Det sociale spiller en vigtig rolle for vinterbadere, så derfor ser ”Isbryderne” meget gerne flere vinterbadergæster hele året rundt.

Med vinterbadning som en af de hotteste helsetrends netop nu ser en ny turismetrend ud til at spire i Skagen. Der arbejdes derfor på at få endnu bedre badefaciliteter for badegæster i Skagen året rundt og naturligvis også for deltagerne i Skagen Vinterbader Festival.

Men lige nu er nedtællingen i fuld gang til Skagen Vinterbader Festival 2014 og arrangørerne glæder sig til at modtage de livsglade vandhunde den 23. januar. Vel mødt til det kolde gys på toppen af Danmark!

Læse mere om årets program her: http://skagen.dk/events/vinterbaderfestival/

Skagen Vinterbader Festival er støttet af ENV Fonden og foredraget med Marianne Florman er sponseret af Spar Nord.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *