Skagen udfordrer Hornbæk til at hoppe i havet!

Torsdag morgen den 5. juni var der 372 friske vandhunde fra hele Frederikshavn Kommune, der hoppede i havet ved Sønderstrand i Skagen ført an af borgmesteren Birgit Stenbak Hansen. Hermed kunne Skagen give stafetten videre til Hornbæk, der skal hoppe i havet inden for 7 dage. Sidste fredag den 30. maj udfordrede Kerteminde Skagen til at hoppe i havet inden for 7 dage, ellers skulle Skagboerne til Kerteminde og pille rejer. I Skagen tog Turistdirektør Lene Kappelborg straks udfordringen op sammen med borgmester Birgit Stenbak Hansen og inviterede alle kommunens borgere til en frisk morgendukkert den 5. juni kl. 8.30 ved Sønderstrand i Skagen.

Igår strømmede der så 372 friske badegæster til Sønderstrand med højt humør trods gråvejr. Med et antal over 300 kunne Skagen give stafetten videre til Hornbæk, der skal hoppe i havet med flere end 372. Hvis det ikke lykkes, skal de komme til Skagen og give Skagboerne rejer, hvidvin og rygmassage. Vi glæder os til at se om det lykkes!

Kl. 8.30 gik startskuddet for det fælles havbad og borgmesteren var blandt de første i vandet. Stemningen var helt euforisk, da badegæsterne i alle aldersgrupper kastede sig i bølgerne. For at se om det hele gik korrekt for sig, var der kommet en lille delegation fra Kerteminde – de hoppede naturligvis også med i havet.

Efter det dejlige havbad blev der serveret rundstykker, kaffe og bjesk sponseret af Rådhusbageriet, Guldbageren Krages Bageri Skagen, Hotel Petit, Hotel Skibssmedien, Foldens Hotel, Aalbæk gl. Kro og Pakhuset. Opbakningen har i det hele taget været stor både fra Skagboer, Frederikshavnere og Sæbynitter, så måske kan det blive en ny tradition, at badesæsonen starter på Grundlovsdag

Eventet var arrangeret af Turisthus Nord og Frederikshavn Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *