Skæl Skæl ikke!

Nu nærmer vi os den tid på året, hvor luften er særlig tør og hvor vi opholder os meget indendørs. Det påvirker bl.a. hårbunden og tendensen til skæl.

Huden fornyer sig selv konstant og når der sker en overproduktion af hudceller i hårbunden, afstødes de overskydende celler og drysser enten af eller klæber til hårbunden på grund af øget talgproduktion. Problemet skyldes ofte en svamp, pitysporum ovale, som vi alle har på huden. Begge typer skæl kan holdes under kontrol med en effektiv skælshampoo.

Ducray har specialiseret sig i skælbehandling og har udviklet skælshampooer til alle former for skæl, både milde og svære tilfælde. Mange forbinder skælshampoo med ildelugtende, komplicerede behandlinger. Ducray Squanorm er fællesbetegnelsen for lette shampooer med en behagelig duft til de milde skæltyper – Dry til tørre skæl og Oily til de fedtede skæl.

Squanorm Dry
Det aktive stof selendisulfid hæmmer og forebygger svampedannelse. Shampooen fjerner skæl, hindrer nye skæl i at udvikle sig og virker kløedæmpende. Hurtig virkning og langvarig effekt. Mild vaskebase – behagelig i brug.

Squanorm Oily
Hurtigvirkende shampoo, der løsner fedtede skæl fra hårbunden og virker beroligende. Indeholder tjære og salicylsyre, der dæmper rødme og kløe, samt sabal, der regulerer talgproduktionen. Mild vaskebase, der afbalancerer hårbunden og giver håret liv og glans.

Begge fås i 125 ml flaske til kr. 99,50. Kun på apoteket.

Ducray seriens historie går tilbage til 1931, hvor frisør Albert Ducray udviklede den første medicinske hårshampoo i samarbejde med sin far der var hudlæge. I dag sker produktudviklingen fortsat i tæt samarbejde mellem forskere og hudlæger. Ducray fremstilles af den dermokosmetiske virksomhed Pierre Fabre, der også står bag hudplejeserierne Avène og
A-Derma.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *