Skab forandring i tilværelsen med crossfit

Sommetider kommer vi til et punkt i vores liv, hvor noget skal forandres. Måske har du,af helbredsmæssige årsager, besluttet at begynde på en ny og sundere livsstil, eller måske har du brug for mere action i hverdagen, og ønsker at prøve kræfter med din udholdenhed og styrke.

Med træningsudstyr fra SPS Gear kan crossfit blive den udfordring, der kan give dig fornyede kræfter, fysisk såvel som mentalt, og hjælpe på vejen til positiv forandring i tilværelsen.

SPS Gearer en webshop, som fører alt inden for træningsudstyr til private og professionelle. Webshoppen er grundlagt af en gruppe atleter, crossfitters og vægtløftere, som ønsker at kunne tilbyde ligesindede professionelt træningsudstyr. De kender til vigtigheden af, at have udstyret i orden, og har kendskab til hvad der fungerer i træningssituationen. Missionen er, udover at levere udstyr til professionelle og træningscentre, at give den almindelige dansker mulighed for at stifte bekendtskab med discipliner som crossfit, uden at skulle betale i dyre domme, og samtidig få den samme oplevelse af kvalitet, som kræves af de professionelle kunder.Crossfit-træning har den filosofi, at specialet er ikke at specialisere sig, og kan i korte træk beskrives som en træningsmetode, der giver udøveren den fulde pakke – træning i udholdenhed, balance, råstyrke, hastighed, koordination mm. på én gang. Disciplinen er hård og krævende, og egner sig netop derfor til dem, der for alvor ønsker at give deres livsstil et spark bagi.

Kvinde bruger crossfit som genoptræning efter ulykke
Bloggeren Sandra Walker forklarer i en artikel, hvordan crossfit blev hendes vej til genoptræning efter at være blevet alvorligt kvæstet i en bilulykke. Under vejledning fra en coach, fik hun trin for trin genopbygget kroppen til at kunne gå igen, og hun forklarer, hvordan hun ikke blot oplevede en fysisk forbedring, men også en mental styrkeindsprøjtning i kraft af træningen. Crossfit-træning kan altså fungere som en måde at kæmpe sig tilbage til tilværelsen på efter at være blevet sat tilbage fysisk, og samtidig give det mentale spark der skal til, for at skabe positiv forandring.

Uanset din situation, kan crossfit-træningen tilpasses dine ambitioner, og give dig de resultater, du ønsker at opleve. Og glem ikke at sørge for, at udstyret er i orden.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *