Shop4Life.dk giver dig gratis viden om træning

Shop4Life.dk giver dig gratis viden om træning, og mulighed for at hente inspiration til effektiv hjemmetræning eller fitnesstræning, efter velinstrueret video.
For rigtig mange mennesker er det svært at finde tid eller lyst til at komme i et motionscenter. Derfor kan hjemmetræning i eget fitnesscenter være en god og effektiv løsning. Shop4Life.dk har lagt videoklip og billeder af 60 forskellige øvelser på nette helt gratis!

Inspiration til motionister såvel som professionelle.

Shop4Life.dk har lavet en øvelsesbank bestående af 60 forskellige øvelser på mange niveauer. Alle øvelser er vist udført og grundigt forklaret i tekst, så du får alle detaljerne med. Hvad enten du er motionist eller arbejder som Personlig træner, er der information at hente. Der er træning kun med kropsvægt, med vægtstænger, håndvægte, i kabeltræk, på den store træningsbold og med kettlebells alt hvad der skal til, for at alle kan blive udfordret!

Hjemmetræning ved din computer

På Shop4Life.dk kan du også blive guidet gennem et sikkert og effektivt hjemmetræningsprogram, som ikke kræver en masse udstyr eller redskaber. Med egen kropsvægt, kan du træne udfordrende og funktionel cirkeltræning, som efterlader dig med sved på panden og en god fornemmelse af at have brugt hele kroppen. Hjemmetræning er et godt startskud til en god træningsrytme og særdeles handy , da det kan laves når det passer dig bedst!

Quick Fit træningsprogrammet du kan tage med dig

Har du brug for forandring i din træning eller vil du starte din træning op fra bunden, så er Quick Fit en god løsning. Quick Fit er 10 forskellige, brugervenlige og effektive træningsprogrammer, du kan tage med i dit lokale fitnesscenter. De er alle baseret på øvelser udført med de maskiner og redskaber der forefindes i et etableret fitnesscenter. Øvelserne er udvalgt og sammensat af (professionelle) fysioterapeuter og personlige trænere, og du kan vælge mellem 2 forskellige mave/ryg programmer, 7 forskellige styrketræningsprogrammer og 1 konditionsprogram. Quick Fit er lamineret så det kan modstå en sveddråbe og ikke bliver krøllet i træningstasken.
Quick Fit købes på www.shop4life.dk for 20,- kr./stk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *