Service på første klasse

Mandag d. 8 februar tilbyder Palmfitness som det første fitness center i Danmark Valet Parking til sine gæster.

Palmfitness mere end et løbebånd
Sæt nøglen i tændingen, drøn ind til Palmfitness, afleverer bilen til din Valet, gå det smilende personale i møde, modtag dit håndklæde, sæt magnet nøglen i indgangsdøren og din pegefinger i fingeraftrykslæseren, du har nu adgang til fitness på førsteklasse. Palmfitness er mere end et løbebånd der ikke sparet på noget – alt fra træningsmaskiner, sale og omklædnings-faciliteter er det bedste du kan få, styrketræning, konditionstræning og generel velvære går hånd i hånd med et team af de bedste instruktører i byen. Oplevelsesøkonomi er konceptet når det gælder om at Please Palmfitness gæster.

Palmfitness skal være tilgængelig for alle.
I de indre brokvarterer er det som regel svært at finde en parkeringsplads. Det bliver ikke sjover, hvis man om morgen eksempelvis gerne vil motionerer før man kører videre på arbejde.

>>Servicen bliver et tillæg til medlemskabet og med en pris på 100,- pr. måned + parkeringsafgift, vil alle kunne være med. Vi prøver at gøre det let at træne og med muligheden for at ankomme i bil uden at skulle tænke på at finde en parkeringsplads fjerner vi nogle af de irritations momenter der kan være forbundet med at træne i indre by. Palmfitness skal være tilgængelig for alle, også bilister siger Centerchef og Indehaver Marc Palm.<< D. 31 oktober 2009 åbnede Palmfitness sit første center i Nørregade, i hjertet af København, og har ramt plet med sit eksklusive og lækre træningsmiljø. Marc Palm s fornemmelse for service og kvalitet er gennemgående for hele konceptet omkring Palmfitness. F.eks. håndklædeservice til 150,- pr. Måned, DJ hver mandag kl. 17, mens der bliver trænet og mange nye spændende konceptuel tiltag er på vej. For yderligere information om Palmfitness, se www.palmfitness.dk eller ring
8861 0610

Fakta boks;
Valet Parkering 100,- pr. Måned Plus Forbrug
Valet parking er en service, der tilbydes, især i USA. I modsætning til “self-
parking”, bliver bilen altså parkeret for dig.
D. 31 oktober 2009 åbnede Palmfitness.
Fuldtidsmedlemskab 500 kr. pr. måned.
Håndklædeservice 150,-

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *