Selvhjælpsgrupper til rygestop i virksomheden hjælper

Flere og flere medarbejdere i virksomhederne går med tanker om at holde op med at ryge. Grundene hertil er mange, og netop nu er der mere end nogensinde behov for at hjælpe dem med informationer, værktøjer og støtte til at slippe tobakken.

Stopcentret i Kokkedal har derfor netop lanceret en ny type inspirationsforedrag/instruktion, som tager sigte på at give medarbejderne den nødvendige inspiration og værktøjer til at etablere selvhjælpsgrupper i virksomheden.

Stopcentret blevet ringet op af en større virksomhed, hvor en del af medarbejderne havde udtrykt ønske om at få information og værktøjer til brug for et eventuelt rygestop, som i givet fald skulle afholdes i virksomheden i form af selvhjælpsgrupper.

Stopcentret blev valgt fordi medarbejderrepræsentanten kunne fordelene ved centrets tilgang til rygestoppet, som er udviklet over en periode på 2 år med baggrund i erfaringerne fra behandlingen af et utal af klienter. Stopcentret tilskriver sine høje succesrater den måde, man lærer rygerne at ændre deres holdning til rygningen. Stopcentret benytter sig ikke af erstatningsprodukter, fordi man mener, at det er ligeså nemt at bryde afhængigheden sammen med rygestoppets start.

Inspirationsforedraget varer med pause ca. 3 timer og blev i det nævnte eksempel afholdt som gå– hjem møde. Der var godt fremmøde og udover en del spørgsmål var der også tid til at behandle den frygt og bekymring, som mange føler ved tanken om at skulle stoppe.

Der er god økonomi i hjælpe medarbejderne med at hjælpe sig selv. Ring og få en aftale om inspirations–foredrag med Stopcentret på tlf. 45 76 38 60 / 61 18 43 60
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *