Sandheder om vægttab… til fordel for børn der har brug for din hjælp

Der bliver talt om det alle steder, i medierne, på jobbet, på cafeen og i hjemmet, der er på det nærmeste et overflod af informationer og gode råd om kost, træning og vægttab, hvilket efterlader de fleste mere forvirrede end kloge på egentlige løsninger til at komme af med de overflødige kilo. Hvad må jeg spise Hvor meget vand skal jeg drikke Skal jeg træne med vægte eller konditionstræning Hvordan opnår jeg den mest effektive fedtforbrænding

Det er en debat, som Henrik Thinggaard, personlig træner og vægttabs-ekspert fra moveYou i Randers, har studeret nøje. “Selvom det er dejligt, med det fokus og den interesse folk generelt har på kost, træning og sund livsstil, vil de få langt større succes, hvis de får ryddet lidt af alt den vægttabs forvirring af vejen, og i stedet får klare kost og trænings retningslinjer, der virker det jeg kalder Sandheder om Vægttab”, forklarer han. “Jeg har ikke overblik over antallet af mennesker, der er kommet til mig og sagt, at uanset hvad de gør, kan de bare ikke tabe sig eller forbedre deres kondition. Det kan de, og det kommer de til. De ved bare endnu ikke hvordan.

Henrik Thinggaard, 39 år, har besluttet at gøre noget for at stoppe forvirringen og holder et Sandheder om Vægttab seminar i Randers torsdag den 11. august kl. 18.30 i Elro Arena, Fynsgade 1, 8900 Randers. Selv om seminaret, der normalt ville koste 125 kr., er gratis, vil der være indsamling til velgørenhedsforeningen 100% til BØRNENE .
Henrik Thinggaard, som midt i august starter næste Farvel Fedt Fitness Camp, der er et 12 ugers slankehold her i Randers, siger:
“Det er en fantastisk velgørenhedsforening, som er engageret i at forbedre livet for børn i nogle af de dårligst stillede områder i verden i kraft af mad, sundhed og uddannelse, men også via sport og leg.

Henrik Thinggaard tilføjer: Jeg føler en masse mennesker er forvirrede af alle de kost og motions råd derude , og håber at dette seminar vil hjælpe dem med at skille de gode råd fra de dårlige, og også hjælpe til at aflive nogle myter. Seminaret er efter først-til-mølle-princippet. Du vil gå hjem med en egentlig handlingsplan for, hvordan du når imponerende vægttabs resultater, der er sunde og vedvarende – og du har samtidig lejligheden til at give et bidrag (stort som småt) til et vigtigt velgørenhedsprojekt.

Det velgørende seminar Sandheder om Vægttab afholdes torsdag den 11. august kl. 18.30 i Elro Arena, Fynsgade 1, 8900 Randers. Find mere information på: www.moveyou.dk eller kontakt os på mobil 31 24 30 82.

Tilmelding til: kontakt@moveyou.dk eller på 31 24 30 82

For yderligere information kontakt Henrik Thinggaard
e-mail: htc@moveyou.dk
mobil: +45 31 24 30 82

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *