Samme højde – men meget mere sikker

Nu kan husholdningskøleskabet udskiftes uden ekstraomkostninger med det nyeste medlem i BioCompact-serien fra Gram Commercial.

Produktnyheden BioCompact II 310 fra Gram Commercial er skræddersyet til laboratorier, apoteker og sygehuse, der ønsker at udskifte husholdningskøleskabet med et professionelt opbevaringsskab uden meromkostninger.

Takket være en standardhøjde på 122 cm kræver BioCompact II 310 nemlig nøjagtig samme plads som ordinære køleskabe. Det er derfor ikke nødvendigt at bygge arbejdspladsen om for at opgradere til en professionel løsning.

Vi har manglet et skab i nøjagtig denne højde, som tilgodeser kunder, der ønsker en smidig og nem opgradering fra det almindelige husholdningskøleskab. Som alle andre modeller i BioCompact-serien opfylder BioCompact II 310 de højeste sikkerhedsmæssige krav, siger Henrik Gammelager, business development manager ved Gram Commercial.

Testet i sikkerhed
Det betyder blandt andet, at BioCompact II 310 er garanti for absolut temperaturstabilitet, der kan være afgørende for, at medicin bevarer sin virkning, og uerstatteligt forskningsmateriale ikke går tabt. Modsat husholdningskøleskabe bliver bagvæggen i BioCompact-skabene ikke kold, og eksempelvis er der ingen risiko for flækket emballage og deraf forurenet medicin.

Prismæssigt ligger BioCompact-serien ikke langt fra de kommercielle køleskabe, forklarer Henrik Gammelager.

Vi oplever, at et prishop på nogle få tusinde kroner ikke er afgørende, når laboratorier, hospitaler og apoteker udelukker risikoen for at beskadige vigtige forskningsresultater eller dyr medicin, siger han.

BioCompact II 310 blev lanceret i 2012 og er siden blevet stigende populær blandt kunder i hospitaler, apoteker og laboratorier.

Fakta om BioCompact-serien
BioCompact er en serie af køleskabe, der har indbygget professionel luft- og temperaturstabilisering. Det sikrer optimal opbevaring af bl.a. medicin og biomateriale. Skabene opfylder den tyske DIN-norm, tysk standard, for skabe til opbevaring af medicin.

Fakta om Gram Commercial A/S
− Gram Commercial A/S skaber køle- og fryseløsninger til professionel brug inden for Food Service- og Bio-Science-sektorerne.
− Gram Commercial A/S har produktion i Danmark, og ejes i dag af den japanske koncern Hoshizaki.
− Gram Commercial A/S beskæftiger omkring 200 medarbejdere i Danmark og har salgsorganisationer i blandt andet Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *