S

Bliv røgfri eller smid de overflødige kilo. Du behøver ikke tro på hypnose, men tjek hypnotisørens faglige baggrund så er du godt på vej mod succes med dit nytårsforsæt.

Hypnose er ikke kun underholdning

Der er langt fra det hypnose du ser til julefrokosten eller i tv-shows til professionelt udført terapeutisk hypnose. Hypnotisør Hans Laustsen fra hypnoseklinikken løsningsfokus.dk i Hillerød har 10 års erfaring som hypnotisør. Han har selv taget en universitets uddannelse i psykologi og har bl.a. flere års erfaring som psykiatrisk sygeplejerske før han tog en international certificering som hypnoterapeut. Han hjælper hvert år mange med at indfri deres nytårsforsæt med fx at stoppe med at ryge eller at tabe sig. -Hypnose er en metode til at fortælle underbevidstheden, at den skal stoppe med overspringshandlingerne og bare lade dig gøre det du dybest set gerne vil, siger Hans Laustsen. Med et smil på læben og glimt i øjet siger han at tynde mennesker spiser alt det har lyst til.

Fik styr på sukkersyge og tabte sig men det tog tid

Grete Nielsen fik konstateret diabetes i 2008. -Jeg var ikke i tvivl om, at det skyldtes min størrelse, siger hun. -I hypnosen fik jeg sat de følelser på plads, som var årsagen til mit store behov for sukker og søde sager. Efter 3 måneder og 4 gange hypnose fortalte Grete Nielsens læge at hendes blodprøver viste normale tal. Grete Nielsen var noget overrasket: -Jeg havde trænet diabetes væk! Uden brug af nogen former for medicin. Min egen konklusion er, at hvis jeg ikke havde gjort noget ved årsagen til min overvægt, altså det som gjorde, at jeg spiste uhæmmet, så var jeg ikke kommet videre. Nu, 3 år efter, er Grete Nielsen 5 buksestørrelser mindre, træner 3 gange om ugen og har det fantastisk.

Blev røgfri på en time uden brug af piller, plaster eller nåle

-Jeg havde fornemmelsen af at få en lille en på øjet, mens Hans Laustsen fortalte en god historie, siger Stig Andersen fra Hillerød. -Hypnosen forvandlede mig fra ryger med et dagligt forbrug igennem mange år på over 30 cigaretter om dagen til helt røgfri på en times tid. Efter hypnosen kan Stig Andersen godt huske hans gamle rygevaner, men de styrer ham ikke længere og han er ikke faldet i en eneste gang.

Hypnose er billigere og mere effektivt rygestop end andre afvænningsmetoder

Ca 75% bliver røgfri med hypnose på en times tid det er langt bedre resultater i forhold til både behandlingstid og pris end nogen anden form for rygeafvænning siger Hypnotisør Hans Laustsen. Han fortæller -I forhold til nikotintyggegummi skal du opnå røgfrihed med mindre end 12 stk tyggegummi om dagen i en måned for at holde prisen på niveau med en times hypnose. De fleste har dog brug for nikotinplaster m.m., så prisen kan let løbe op i mindst det femdobbelte. Rygestopkonsulenterne oplyser selv at kun 47% er røgfri efter 12 måneder.

Næsten som at vinde i Lotto

Hypnose er en helt naturlig tilstand, hvor den logiske sans afslappes. -De fleste mennesker er i princippet i hypnose ganske ofte fortæller hypnotisør Hans Laustsen, og fortsætter Hypnose betyder egentligt bare at slappe af. Det er ligesom man fx bliver lidt fraværende hvis man forestiller sig at vinde i Lotto og fantaserer om hvad man skal bruge alle pengene til. Det er netop i den tilstand hypnotisørens særlige forslag og problemløsnings metoder er effektive. Man kan dog ikke slukke den kritiske sans helt, så man skal et eller andet sted have lyt til at opnå fx rygestop. -Der er oftest tale om at forstærke noget klienten dybest set gerne vil, siger Hans Laustsen. Han ligger meget vægt på de etiske forhold, og fortæller at han er meget optaget af at finde frem til de følelser eller vaner der blokerer for det hans klienter gerne vil opnå. -Når vi først har fat i de følelsesmæssige blokeringer er hypnose nærmest en turbo på problemløsningen, siger Hans Laustsen.

Fakta om hypnose:

Du er ved fuld bevidsthed under hele forløbet
En behagelig og afslappet tilstand hvor du er i fuld kontrol
Du kan til enhver tid gøre lige præcist det, du selv vil
Du bestemmer selv 100 %, hvad der skal arbejdes med, og hvor dybt vi skal gå
Du kan kun hypnotiseres, hvis du selv ønsker det.

Fordomme og virkelighed vedr hypnose:
http://www.løsningsfokus.dk/page5.html

Billede
Billede er 100% copyright og må kun bruges i forbindelse med en artikel om løsningsfokus.dk.
Billedet er taget af Thomas Olsen.
Hypnotisøren på billedet er Hans Laustsen.

Du kan hente billedet i høj opløsninger her:
www.loesningsfokus.dk/HypnoseHansLaustsen.jpg

Kilder:
De to personlige historier:
Grete Nielsen, tlf. 4029 5147
Stig Andersen, tlf. 3138 9949
Generelt vedr. hypnose:
Hans Fogh Laustsen tlf. 60 777 112
Vedr nikotintyggegummi:
Dosering: http://www.nicorette.dk/sites/nicorette_dk/files/NICORETTE_Classic.pdf
Priser: http://www.med24.dk/nicorette
Vedr rygestopkursus:
Effektivitet: http://www.rygestopkonsulenterne.dk/konceptet/vores-resultater

Læs mere her

Din <a href="http://online-apotek.dk/tag/portal/">portal</a> til tøj og mode i Danmark www.makt.dk” name=”author” />

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 – sorry
 
FIND BUTIK HER