Sådan får du en sund ryg med dit åndedræt – det vigtigste træningsprogram for din ryg

I kølvandet på Lotte Paarups 2 nye bogudgivelser om åndedrættet, følger nu dvd en Sund ryg med dit åndedræt. Det ultimativt vigtigste træningsprogram for din ryg. Hvis din vejrtrækning er god, har du et super udgangspunkt for en stærk, smidig og sund ryg hele livet.

Et velfungerende åndedræt kan, hver eneste gang du trækker vejret, stimulere og massere knogler, led og muskler omkring bækken, nakke, skuldre og hele rygsøjlen. Dit nervesystem styrkes, så din ryg automatisk støttes og hjælpes af hver eneste vejrtrækning hele dagen igennem. Den ene gang om ugen, du går til træning og får bevæget ryggen, er intet sammenlignet med de ca. 20.000 gange om dagen, du trækker vejret.

Mange mennesker tror, at den sikre vej til en sund ryg er styrke og stabilitetstræning. I virkeligheden er det vigtigste, at fokusere på kroppens nervesystem, automatikken og det som holder den i gang. Dit åndedræt, din åndedrætsmuskel, er den vigtigste stimulator for alle de dele af kroppen, der skal fungere for at holde ryggen stærk. Dit åndedræt er også basis for, at du får noget ud af dine anstrengelser i motionscenteret, altså at du drager ordentlig nytte af din anden rygtræning.

Du skal på denne dvd arbejde med det naturlige åndedræt, sådan som vi alle trækker vejret. Øvelserne er en blanding af helt rolige og nogle mere bevægende øvelser. De kan laves overalt, og kræver ikke noget specielt udstyr. Alle rygge vil have stor gavn af dette træningsprogram, som kan bruges både forebyggende, vedligeholdende og hvis skaden er sket. Det er den blideste form for rygtræning – og samtidig et must for dig der vil have en stærk, smidig og sund ryg hele livet.

Dvd en indeholder
Træningsprogram, 57,45 minutter + Korte træningsprogrammer + Hæfte med gode råd og tips

Om Lotte Paarup
Lotte Paarup er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop, som bl.a. består af en netbutik samt et Pilates og genoptræningsstudie. Hendes hjertebarn er træning af åndedrættet, og i en af hendes 3 bøger om åndedrættet, kan du læse meget mere om sund ryg og dit åndedræt.

Åndedrættet er Lottes kerneområde, som du bl.a. kan nyde godt af på denne dvd. Lotte er kendt for hendes levende og grundige formidling med et smil på læben. Lotte brænder ganske enkelt så meget for emnet, at du ikke kan lade være at følge med. Lotte er foredragsholder, har udviklet træningsprogrammer til tv og udgivet en række bøger og dvd er om træning, sundhed og velvære for hele familien.

Læs meget mere om Lotte og åndedrættet på åndedrættet.nu

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *