Røntgen uden tidsbestilling

Patienter kan nu få foretaget langt flere røntgenundersøgelser på Roskilde Sygehus uden at bestille tid. Tilbuddet gælder på alle hverdage og forudsætter henvisning fra den praktiserende læge.

Hverdage mellem 9 og 14

Ordningen har hidtil været begrænset til røntgenundersøgelser af hjerte og lunger, men nu kan også patienter med fx mindre skader på knogler komme forbi og blive undersøgt, når det passer bedst ind i deres kalender. Ordningen udvides, så man nu kan møde op alle hverdage mellem kl. 9.00-14.00 og få foretaget sin undersøgelse. Det kræver blot, at egen læge har sendt en henvisning elektronisk.

Kort og effektiv undersøgelse

Den nye fleksible ordning er blevet en mulighed, efter at Billeddiagnostisk Afdeling på Roskilde Sygehus i løbet af de senere år har fået mulighed for at udskifte en stor del af sit apparatur. Det er nu blevet digitalt, hvilket betyder en kortere og mere effektiv undersøgelse for hver patient, da radiograferne med det samme får billederne på skærmen.

Svar inden tre dage

Ud over, at det nu bliver lettere for patienter at blive røntgenundersøgt, fordi de slipper for at bestille tid, så får de også garanti for et hurtigt svar. Senest tre dage efter undersøgelsen vil egen læge få svar fra Roskilde Sygehus.

Ordning gælder for alle

Den såkaldte Drop In-ordning er ikke forbeholdt borgere i Roskilde, men gælder for alle, der måtte have behov for at få foretaget en røntgenundersøgelse dog ikke akutte patienter eller patienter med behov for mere komplicerede og tidskrævende undersøgelser. Det er egen læge, der henviser patienten til sygehuset.

Billeder :
Billede 1
Billede 2
Billede 3

Yderligere oplysninger:
Anne Elise Hintze, ledende overradiograf
Billeddiagnostisk Afdeling, Roskilde Sygehus
Mobil: 29 36 94 87, Tlf.: 47 32 53 02

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *