Rigshospitalet indkalder en række post polio patienter til revurdering

I forlængelse af regionens stop for behandlingsforsøg af post polio med gammaglobulin (IVIG) i Sverige, har Region Hovedstadens Regionsråd på et møde den 24. maj 2011 besluttet, at Rigshospitalet skal indkalde en række post polio patienter til fornyet vurdering med henblik på eventuelle behandlingsserier, ikke i Sverige, men på Rigshospitalet.
Regionsrådets beslutning gælder kun for patienter, der allerede var i behandlingsforløb i Sverige eller var indstillet til det og stod på ventelisten. Det sker af hensyn til patienterne, der skal have afsluttet den behandling, som de har været stillet i udsigt.

På baggrund af en indstilling fra Sundhedsfagligt Råd for neurologi og neurofysiologi har Rigshospitalet ikke planer om at deltage i en dansk videnskabelig undersøgelse af IVIG som behandling for post polio eller at udvide den politisk besluttede målgruppe til andre patienter med post polio.

De pågældende patienter vil få en indkaldelse snarest muligt, når Neurologisk Klinik har fastlagt de mulige undersøgelses- og behandlingsdage for resten af 2011.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *