Region Midtjylland indgår strategisk aftale om BookPlan med Capgemini

Region Midtjylland har valgt Capgeminis booking- og logistikløsning BookPlan som regionalt system. Systemet er udbredt til hele regionen og anvendes dagligt af mere end 5000 brugere fordelt på 10 hospitaler, inden for ambulatorier, operationsgange og akutmodtagelser.

Systemet integrerer til 4 forskellige patientadministrationssystemer (PAS) og elektroniske patientjournal-systemer (EPJ) i regionen.

Region Midtjylland betragter BookPlan som en strategisk platform til yderligere at forbedre såvel planlægning som kliniske og administrative arbejdsgange på hospitalerne. På den baggrund har regionen indgået en brugerklubaftale med Capgemini med henblik på udvikling af projekter, der rammer bredt i klinikken, såvel fagligt som geografisk. Region Midtjylland inviterer øvrige BookPlan kunder til samarbejde.

###

Om Capgemini
Capgemini, der er en af verdens førende leverandører af rådgivnings-, teknologi- og outsourcingydelser, gør det muligt for sine kunder at forandre sig og præstere ved hjælp af teknologi. Capgemini leverer indsigt og gør sine kunder i stand til at opnå bedre resultater gennem den unikke Collaborative Business ExperienceTM arbejdsmetode. Capgemini-gruppen benytter sin globale Rightshore® leverancemodel til at sikre den rette sammensætning af de bedste talenter fra en række lokationer, der arbejder som ét team for at skabe og levere optimale kundeløsninger. Capgemini, der er repræsenteret i mere end 30 lande, havde i 2009 en omsætning på 8,4 mia. euro og mere end 90.000 ansatte over hele verden.
Yderligere information er tilgængelig på www.dk.capgemini.com.

Rightshore® er et registreret varemærke for Capgemini.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *