Radiometer introducerer ny generation af hovedprodukter

Nyt ABL90 apparat giver mere tid til patientpleje
35 sekunder. På så kort tid kan plejepersonalet få blodgasresultater på ABL90, Radiometers nye generation af kassettebaserede apparater. Denne enestående korte svartid giver plejepersonalet mulighed for at bruge mindre tid på prøvetagning og mere tid på patientpleje.

Perfekt til point of care
ABL90 er specielt designet til point-of-care prøvetagning og måler 17 parametre, der er livsvigtige for diagnose og behandling af kritisk syge patienter. Blandt de målte parametre er ilt, kuldioxid og glukose, afgørende i situationer, der drejer sig om liv og død.
Målet med ABL90 er at skabe et apparat, der rent faktisk vil reducere den tid, der bruges på prøvetagning, så personalet vil få mere tid til patientpleje , siger Radiometers adm. direktør Peter Kürstein.
Radiometer har til stadighed øget sin markedsandel i blodgasforretningen ved at introducere nye generationer af apparater. ABL90 vil væsentligt forøge vores vækst og yderligere øge vores førende markedsandel globalt .

Mere tid til patientpleje
At fokus har været på at reducere den tid, der bruges ved apparatet, er blevet rigtig godt modtaget af kunderne.
Tid er meget vigtig for os , siger Annette Larsen, der er sygeplejerske på intensivafdelingen på Furesø Hospital. Som plejer vil jeg helst bruge så lidt tid som muligt på prøvetagning og så meget som muligt på pleje af patienten. Det har jeg mulighed for med ABL90. Den giver mig mere tid til patientpleje , konkluderer hun.

Om ABL90
ABL90 er Radiometers sidste nye blodgasapparat til brug nær patienten, dvs. på skadestuen, intensivafdelingen, eller operationsstuen. På blot 35 sekunder måler apparatet pH, blodgas, elektrolytter, metabolitter og oximetri på 65μL blod.
Blodgasapparatet kan købes i Europa, fx Frankrig, Tyskland, Danmark og Storbritannien. Apparatet bliver tilgængeligt i USA, når de amerikanske myndigheder, FDA, giver tilladelse til markedsføring.
Læs mere om og se virtuel demonstration af ABL90 på www.radiometer.com/abl90.

Om Radiometer
Radiometer er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling, produktion og distribution af teknologisk avanceret udstyr til diagnosticering af kritisk syge patienter. Kvalitet, enkel betjening og hurtig transmission af de livsvigtige informationer er derfor de mål, vi hele tiden holder os for øje, så hospitalerne kan få hurtige resultater, reducere arbejdsmængden og risiko for fejl og samtidig forbedre rentabiliteten.
Radiometer er en del af amerikanske Danaher Corporation (NYSE:DHR)

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *