Puds glorien og tænderne samtidigt

Nu kan vi lige så godt gå planken ud og hoppe direkte ned i den pøl af miljøvenlighed, der fremover vil dominere selv den mest stædige afholdsmand.
De miljøvenlige varer, er ikke til at løbe fra og indhenter os indenom, før vi overhovedet når at registrere hvad der drøner forbi.

Nu er der mulighed for, at vedligeholde tænderne med en tandbørste der ikke er skidt for naturen.
Tandbørsterne findes til voksne og børn. Skafterne er lavet af genbrugsplastik (genbrugte yoghurt bægre og dermed BPA og Phthalate fri). De er udviklet i samarbejde med tandlæger.

Tandlæge Hanne Schierning fra Østerbro syntes: at de lever fuldt op til de konventionelle og i nogle tilfælde, er de faktisk bedre en de konventionelle, og så kan jeg godt lide, at du kan få kvalitets tandbørster samtidig med, at du passer på naturen .

I samme serie findes også barberskrabere og barberblade. Håndtaget er ergonomisk formet, ligger godt i hånden og sikrer dermed en glat og tæt barbering.

Alle produkterne findes i flotte farver og stilfuld indpakning.

Preserve ® producerer stilfulde, funktionelle og miljøvenlige produkter.
Som virksomhed, stræber de efter at kombinere sociale og miljømæssige ansvarlige forretningsmetoder med banebrydende design.
De vil skabe produkter, som folk føler sig trygge ved, at have i deres hjem.
Vi mener, at det at vælge miljøvenlige produkter ikke behøver betyde, at man skal give kald på kvalitet, pris eller ydeevne, siger Eric Hudson stifter af Preserve.

Kan købes i specialhandel, i børnetøjsforretninger, hos tandlæger og på nettet

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *