Planlæg træning på nettet

Med et nyt og gratis redskab kan alle nu holde styr på og forbedre deres træning på www.iform.dk. IFORM Træningsplanner hedder kalenderen, der giver overblik samt hjælper til optimering af motionstræning som løb, cykling, svømning, rulleskøjteløb og gang.

IFORM Træningsplanner er en makker til IFORM Ruteplanner, der har været et populært redskab på www.iform.dk siden marts 2006 med mere end 300.000 optegnede ruter.

Mens ruteplanneren bruges til at planlægge og opmåle fx. gå–, løbe– eller cykelruter, fungerer IFORM Træningsplanner som en kalender, hvor hver bruger kan planlægge og strukturere træning. Desuden er der mulighed for måling af kalorieforbrænding og slid på løbeskoene samt se status på træningsindsats. Hver bruger kan selv indtaste træning eller overføre et færdigt træningsprogram.

www.iform.dk er der nu mulighed for at registrere og gemme sin egen personlige profil med data som alder, højde og vægt. Alle data kan ændres eller slettes, og hver bruger kan følge med i sine egne forbedringer om de bliver hurtigere, sundere og mindre stresset. Både andres og egne ruter kan gemmes i IFORM Ruteplanner og overføres til IFORM Træningsplanner.

Hele IFORM sitet har fået nyt design og er forbedret betydeligt i brugervenlighed og tilgængelige features. Kortene på IFORM Ruteplanner er nu bl.a. baseret på Google Maps sammen med data fra Kort– og Matrikelstyrelsen og er derfor af langt højere kvalitet og detaljeringsgrad fx. stier i skove og parker.

Formålet med samspillet mellem IFORM Ruteplanner og IFORM Træningsplanner er både det individuelle overblik og mulighed for målinger, men også at kunne kommunikere med andre brugere om egen træningsindsats. Desuden har I Form ansat en træningsekspert, der vil motivere og støtte, og som hver enkel bruger kan stille spørgsmål til om netop deres træning.

Den forbedrede IFORM Ruteplanner og nyheden IFORM Træningsplanner er allerede tilgængelig på www.iform.dk. Fra februar 2009 følger flere features på IFORM Træningsplanner blandt andet muligheden for sparring med andre brugere.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *