Pilates Basic – den vigtigste af alle…

Det handler ikke om hvad du gør, men hvordan du gør det , siger fysioterapeut Lotte Paarup, der har udgivet en lang række Pilates dvd, hvoraf Pilates Basic er den vigtigste af alle.

Pilates Basic er dvd en, der lærer dig de effektive teknikker for Pilates træning. Igen får du et program, der er grundigt instrueret, og hvor du kan slå både musik og tale til og fra, afhængigt af dine ønsker. Pilates Basic er også dvd en du kan bruge til at komme i form, træne ryg, mave og ikke mindst kropsholdning.

Kvalitet er vejen mod en sund, stærk og funktionel krop
De fleste mennesker er ikke klar over, hvad kvalitet i træning kan betyde for resultatet og effekten af træning. Denne dvd sætter for alvor fokus på kvalitet i dine bevægelser, således du for alvor får noget ud af den tid, du investerer i træningslokalet eller på stuegulvet. Meget træning udføres med en masse kompensationer og populært sagt overlevelsesstrategier i kroppen, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, uanset målet med træningen. Mange tror, at en flad mave, stærk ryg og sund krop handler om stærke muskler, men der skal i virkeligheden mere til , siger Lotte Paarup

Denne dvd hjælper godt på vej med at bygge kroppen og kvaliteten op fra bunden, men samtidig får du udfordringer, så der er noget at arbejde videre med.

Pilates i udvikling
At der også er uvikling indenfor Pilates og træning generelt er denne dvd et bevis på.

Pilates Basic er vigtig at have for alle, der ønsker at få noget ud af deres Pilates træning eller for så vidt anden træning. Den måde jeg arbejder med Pilates på i dag, har udviklet sig en god del siden mine første dvd fra 2004 og det gælder uanset om du er begynder eller øvet. Pilates Basic henvender sig til både begyndere og øvede. Som begynder er det vigtigt at indlære den gode teknik, hvorved du får størst effekt af træningen, og samtidigt et godt fundament. Som øvet er det vigtigt engang imellem at vende tilbage til teknikken for at optimere effekten af din indsats , siger Lotte Paarup.

Hele kroppen også optimal rygtræning
Pilates Basic tilgodeser hele kroppen, men træningsprogrammet er også meget effektivt at bruge som rygtræning og til træning af mave og ryg.

Pilates Basic henvender sig også til dig, som har trænet til et af Lotte Paarups tidligere Pilates dvd programmer. Denne dvd giver dig en vigtig opdatering på teknikken, så du træner mest optimalt.

Grundighed på 35, 50 eller 80 minutter
Pilates Basic består af et langt træningsprogram på 80 minutter og to kortere programmer på henholdsvis 35 eller 50 minutter. Igen har Lotte Paarup gjort det grundigt og med levende, nærværende og præcis instruktion.

Om Lotte Paarup
Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor bevægelse. Lotte afholder foredrag, kurser, uddannelser, laver personlig træning og har udgivet en lang række dvd og bøger indenfor motion og sundhed. Lotte er skribent for diverse magasiner og har desuden lavet forskellige programmer på TV. Hun er specialist i Pilates, genoptræning, funktionel træning, åndedræt, fødder, ryg og kropsholdning – og så er hun kendt for hendes levende for-midling og smil på læben.

Om Den Intelligente Krop
Den Intelligente Krop er etableret i 2004 og er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil. Visionen er at gøre det muligt at skabe en intelligent krop at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en travl og hektisk hverdag.

Læs mere om ideerne bag Den Intelligente Krop på denintelligentekrop.dk Her præsenteres desuden Den Intelligente Krops og Lotte Paarups mange andre dvd og bog udgivelser.

Pris og yderligere information
Pilates Basic kan købes på www.denintelligentekrop.dk for DKK 199,00 eller hos en af landets boghandlere.

Billeder kan downloades på www.denintelligentekrop.dk/presse/

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *