Peter Gade overrækker SundshedsCertificering i Korsør

Tidligere All-England vinder og Danmarks største badmintonstjerne Peter Gade kommer fredag den 2. oktober til Korsør. Anledningen er sundhedscertificeringen af to aktivitetscentre i Slagelse Kommune.
Arrangementet er åbent for alle og begynder kl. 13.00. i Aktivitetscentret i Teglværksparken, Teglværksparken 50, Korsør.

Badmintonstjernen er sundhedsambassadør i kommunen, og er dermed personen, der officielt overrækker sundhedscertificeringen efter et godt sundhedsfremmende forløb med Dansk Firmaidrætsforbund, der står bag sundhedscertificeringen. Peter Gade vil i forbindelse med overrækkelsen fortælle om hvad sund livsstil betyder for ham privat og i hans karriere.

Byrådsmedlem i Slagelse Kommune Jørgen Andersen har været tilfreds med processen i at blive en sundere arbejdsplads.

Udover at give et signal til omverdenen om, at vi er en sund arbejdsplads, har processen med at blive sundhedscertificeret givet den enkelte medarbejder motivation og hjælp til at leve et sundere liv. På de to arbejdspladser er der indført frihed til, at motionere i arbejdstiden, der er indført frugtordning, ekstra fokus på det psykiske arbejdsmiljø, tilbud om rygestop-kurser og lignende sundhedstiltag, fortæller Jørgen Andersen.

For yderligere information kontakt venligst;

Slagelse Kommune
Jørgen Andersen
Telefon: 58 37 76 00
E-mail: jander(add)slagelse.dk

Dansk Firmaidrætsforbund
Konsulent Rikke Døssing
Telefon: 65 31 65 60
Mobil: 61 20 59 13
E-mail:rikke(add)dfif.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *