Pelsen hos vore kæledyr signalerer et godt/dårlig LIV

En blank og skinnende pels hos vore kæledyr er oftest tegn på sundhed, mens en mat, livløs pels og tør hud kan være de første tegn på dårlig trivsel, altså et dårligt liv. En pels,derimod , som er mat og trist er også grobund for eksem og kløe og herigennem endnu et tegn på et dårlig liv. Det kan være skæl i varierende grad på grund af den oftest tørre hud. Dette ytrer sig med øregangsbetændelse, poteslikkeri ,slikkeri i lysken og under armhulerne og eventuel tåreflåd. Et stort antal hunde og katte oplever i varierende grad at blive allergiske (atopisk dermatitis).Dette er et tiltagende problem hos vore kæledyr.og som vi skylder vore kæledyr at tage fat om.

Hunde og katte skal have et optimalt foder med hensyn til mineraler, vitaminer og især de essentielle olier, som indeholder de livsvigtige essentielle fedtsyrer er en gave til vore kæledyr.De mange forskellige fedtsyrer som typisk findes i fiskeolier, solsikkeolier, hørfrøolier og kæmpe-natlysolie og som indeholder både omega-3, omega-6 samt gammalinolensyre (GLA) har mange forskellige funktioner i kroppens celler De er aldeles nødvendig for at opretholde en normal hud og pels. En mangel af disse essentielle fedtsyrer især GLA kan få symptomer på tør hud, mat pels, eksem, kløe samt øget risiko for hudbetændelse.

Slidgigt/arthroser er et andet problem som især store og ældre hunde blive udsat for . Her er disse essentielle fedtsyrer svaret på disse ledproblemer hos vore kæledyr, givet forebyggende som kosttilskud.

Halthed er efterhånden et stigende problem hos hunde. En kombination af disse essentielle fedtsyrer kan efter længere tids brug reducere graden af halthed . I visse tilfælde ar hunden blevet haltfri og i andre tilfælde er hundens halthed blevet blevet reduceret i en sådan grad at det kun er nødvendig i visse perioder at anvende smertestillende medicin, til at løse ovennævnte negative oplevelser for vore kæledyr har et forholdsvis nyt økologisk produkt FIDOL set dagens lys, FIDOL har svaret på ovenstående problemstilling.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *