PAIN GONE lindre smerter uden medicin

PAIN GONE – En plastikpen, der stimulerer produktionen af endorphiner. Med PAIN GONE får du en 100% naturlig smertelindringsbehandling uden bivirkninger.

PAIN GONE er designet som en plastikenhed, hvori der er placeret elektronik og krystaller. Ved at trykke på den røde knap på toppen af pennen, aktiveres den indbyggede generator, der frembringer et høj–volts stød i et kort øjeblik. Derpå aktiveres PAIN GONE. De 15.000 volt (0,000006 ampere) der er tale om starter smertelindrings–processen, hvor morphiner (endorphiner) sendes ud i blodet. Med andre ord sker der det, at elektroimpulser sendes gennem kroppen for at give hjernen besked om at stimulere kroppens egen produktion af endorphiner (kroppens eget naturlige forsvar mod smerte).

PAIN GONE er baseret på en 30 år gammel medicinsk teknik, der hedder Transcutan Nervestimulering (TNS) som er kendt for at give betydelig lindring ved stimulering og i en længere periode efter stimuleringen. Man kan gentage brugen så ofte man vil uden at bekymre sig om bivirkninger.

PAIN GONE er konstrueret som en lavfrekvent enhed (1–2Hz), hvilket resulterer i smertelindring over en længere periode. PAIN®GONE kan klikke op til 100.000 gange uden ekstra omkostninger til vedligehold. PAIN®GONE behøver ikke batterier eller andre former for strømforsyning.

PAIN GONE er CE registreret Pat.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *