Opløselig potenspille kan hjælpe mænd diskret

Det kan være en stemningsdræber for mange mænd at skulle have et glas vand for at sluge en Viagra pille. Det kan også være pinligt for mange at tage den foran deres partner. Derfor har producenten Bayer nu udviklet den første opløselige potenspille, der hedder Levitra opløselig. Denne pille virker som original Levitra, men den optages i kroppen hurtigere, fordi den opløses på tungen indenfor sekunder. Dette betyder, at den kan tages diskret.

Ifølge avisen The Daily Mail blev pillen fremstillet, efter Bayer i en undersøgelse opdagede, at mere end 40 % af mænd synes, det er ubelejligt at sluge piller med vand.

Diskret indpakning
Bayer håber på, at Levitra opløselig kan få flere mænd til at søge hjælp, der ellers synes, det er pinligt at tage potenspiller. Producenten har desuden designet pakken, så den passer i lommen. Den er tynd, sort og kan derfor tages med over alt.

Selvom Levitra opløselig smelter hurtigt, og for nogle mænd kan virke allerede efter 20 minutter, anbefales mænd til at tage den 30 minutter, inden de ønsker en effekt. I kliniske forsøg med 1000 mænd, er den blevet vurderet til at være et sikkert og effektivt middel.

Som mange andre indenfor medicinalindustrien ønsker Bayer at opfordre alle til at stoppe med at handle falske piller på internettet. Håbet er, at fordelene ved det nye produkt og dets diskrete emballage vil reducere antallet af patienter, der køber falske piller online, siger Marc van Unen fra Bayer.

Levitra opløselig er tilgængelig i Storbritannien på recept og hos visse specialapoteker i håndkøb. Derfor kan online klinikken 121doc dispensere dette nye middel til andre europæiske lande som Danmark, fordi de samarbejder med engelske læger og apoteker.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *