Opgør med slankekurene

Slankekure virker – bare ikke i ret lang tid! Det har Indicaid taget til efterretning. Vi arbejdede oprindeligt kun med at skabe mere værdifulde møder i virksomheder. Og der fandt vi ud af, hvor stor betydning vanetænkning har for vores arbejdsliv. Der skal som regel kun ændres nogle simple og små, dårlige vaner for at skabe forandring. Den erfaring har vi nu taget over i slankeuniverset. En voldsom brancheudvidelse, vil mange nok mene. Og så alligevel: Det handler om mennesker, der gør det, de egentlig ikke vil – men som har glemt hvorfor. Det handler om at bryde vaner. Udfordringen er, at jo dårligere en vane er, jo mindre er vi klar over, at vi har vanen!

Vi tror på, at mennesker kun kan slanke sig, hvis vi ændrer årsagerne til overvægt. Alle de hurtige, stressende kure kan ingen holde til ret længe, selvom de er fristende. Og effekten er desværre også kortvarig. Det er kun et spørgsmål om tid, hvornår nederlaget er en kendsgerning.
Så vi gør noget andet:

– Vi arbejder sammen om at ændre én vane ad gangen. Istedet for at gøre en masse på en gang
– Vi sender en SMS hver dag, der minder om aftalen – og som der skal svares på
– Vi ringer til kunderne hver 14. dag og hører, hvordan det går – sådan egentlig
– Vi gør det til et fælles projekt, fordi vi ved, at slankekure som regel er en ensom affære

Slankeindustrien har en troværdighed på niveau med brugtvognsforhandlere og mobilabonnementsælgere. Det vil Indicaid gøre noget ved. Med løsninger, der rent faktisk er lavet for at virke!

Indicaid One er et slankeprogram, der gør det nemt at slanke sig. Det er lige før at vi garanterer, at det tager længere tid end de traditionelle kure. Men til gengæld virker det, fordi vi ændrer de individuelle årsager, der er til overvægt. Som regel er det meget simple vaneændringer, der skal til. Kunsten ligger i at ændre vanerne. Her kommer Indicaid ind i billedet.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *