Odense Massage flytter i egne lokaler

Odense Massage flytter i egne lokaler fra mandag d. 20 september 2010 i Dronningensgade 23, også kaldet Dronningegården.

Hos Odense Massage også kaldet Che Che Massage tilbyder Che Che thaimassage, oliemassage, fodmassage, Herbal massage og massage til nakke og skuldre.

Man kan via den flotte nye hjemmeside www.odense-massage.dk booke sin næste tid til massage hos Che Che, 24 timer i døgnet. Hjemmesiden er i øvrigt sponsoreret af det nye online marketings bureau www.marketing-manager.dk, som ligeledes er fra Odense.

Bemærk at vi i resten af september kører kampagne tilbud på kun kr. 250,- for 1 times massage og kr. 350,- for 1,5 times massage.

I Dronningensgade 23, er der gode parkeringsforhold og man kan holde 1 time gratis, desuden tilbyder Che Che Massage gæste parkeringskort til massage på 1,5 og 2 times varighed.

Cheryl Thrane, som er ejer af Che Che Massage har kælenavnet Che Che og kommer oprindeligt fra filippinerne, men har efter 1 års ophold i Thailand taget diplomer i massage på den meget anerkendte International Training Massage School i Chiang Mai, Thailand.

Che Che har den seneste måned været til huse hos Noodaeng Frostholm, som driver Thai Traditionel Massage i Nørregade og vi takker mange gange for gæstfriheden.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *