Odense: Deltagerrekord i Dansk Firmaidrætsforbunds Firma Multi Motion

Den 6. september afvikler Dansk Firmaidrætsforbund for femte gang Firma Multi Motion i Langesøskoven og omegn ved Odense.

I Firma Multi Motion dystes der i orienteringsløb, kanosejlads og mountainbike. Hertil kommer en række opgaver, som er ukendte for deltagerne på forhånd. Det drejer sig om udfordringer til lands, til vands og i luften. Teamsamarbejde er omdrejningspunkt for alle aktiviteterne. Holdene skal følges hele vejen og samlet i mål.

Der er tilmeldt 15 damehold, 34 mixhold og 51 herrehold. 31 hold skal prøve kræfter med en 90 km distance, 59 hold med en 55 km distance, medens 10 hold udfordres på 30 km distancen.

Novo Nordisk er med 13 hold den virksomhed, der er bedst repræsenteret.

Dansk Firmaidrætsforbund har de seneste fem år oplevet en støt stigende tilslutning til Firma Multi Motion. I 2004 deltog 26 hold, i 2005 deltog 40 hold, i 2006 deltog 60 hold, i 2007 deltog 70 hold, medens man i 2008 er nået helt op på 100 hold, hvilket har gjort Firma Multi Motion til et af de største adventureraces i Danmark for både motionister og mere etablerede adventureracehold.

– I en tid, hvor konkurrencen om de danske idrætsudøveres gunst til stadighed skærpes , noterer vi os med tilfredshed, at vi har ramt et koncept, der er stor søgning til, udtaler Peder Bisgaard, der står i spidsen for 330.000 firmaidrætsudøvere på landsplan.

Firma Multi Motion er en del af Danish Adventure Race Cup, hvilket gør, at deltagerne i Firma Multi Motion optjener point til den samlede cup.

Udover rækkepræmier er hovedpræmien en rejse for tre personer til Club La Santa.

Billedtekst: Der er i år deltagerrekord i Dansk Firmaidrætsforbunds Firma Multi Motion
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *