Nytårsforsætter – kan de føres ud i livet

Tænk hvis 2013 kunne blive året, hvor du fik opfyldt et eller flere ønsker, som du længe har haft.

Nyere forskning af i dag viser med al tydelighed, at det er vores tanker og overbevisninger, som skaber vores virkelighed. Så hvordan kan du sikre dig, at det nu også er de rigtige tanker og overbevisninger, du sender ud Nemlig dem, som kan støtte dig i stedet for at begrænse dig i at nå dine mål.

Overbevisninger er noget, som du anser for at være sandt, men som ikke nødvendigvis er det. Overbevisningerne er nemlig ofte dannet i dit barnesind og ikke ud fra din voksne bedømmelsesevne. Men trods dette har overbevisningerne rigtig stor indflydelse på dit liv.

Du bliver dagligt mødt med 40 mill. bits info pr. sekund (jf. Bruce Lipton: The New Biologi). Kun 2.000 af disse er du i stand til at optage. Det vil altså sige, at kun 0,05% af det, der foregår rundt omkring dig, danner baggrund for din oplevelse af verden.

Og hvad er det så, der bestemmer, præcis hvilke 0,05%, du registrerer og oplever som din verden Det er præcis det, som er i overensstemmelse med dine overbevisninger. Så hvis dine indre overbevisninger er f.eks. jeg er ikke god nok , jeg har ikke fortjent , andre er dygtigere end mig o.s.v. så er det præcis de 0,05%, som bekræfter dig i de udsagn, du oplever som din virkelighed. Mens alle de muligheder og bekræftelser på det modsatte, som kunne ligge i de resterende 99,95% – dem oplever du overhovedet ikke.

Tim og Kris Hallbom fra NLP-instituttet i CA har for mange år siden udviklet et særligt workshop program (WealthyMindTM), hvormed du kan identificere og forandre de begrænsende overbevisninger, som forhindrer dig i at leve dit liv, sådan som du mest af alt ønsker det.

WealthyMind Programmet bliver i dag praktiseret i mange forskellige lande af certificerede WealthyMind Trainers, som alle er uddannet af Tim og Kris Hallbom i CA.

I Danmark har du mulighed for at deltage i WealthyMind programmet hos Nina Fjelstrup, WealthyMind DK, som løbende holder workshops i Roskilde og Københavns området.

Se: www.thewealthymind.dk og www.thewealthymind.com

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *