Nyt træningsmagasin på gaden

Træningsmagasinet er et nyt dansk magasin for alle, der træner.. Træningsmagasinet er gratis, professionelt produceret og de to første online-udgivelser leder frem til en trykt version, der kommer på gaden i løbet af 2013.

Styrketræning er blevet en megatrend de seneste år. Fra at være en beskæftigelse for subkulturer er eksempelvis vægtløftning, styrkeløft, bodybuilding og specielt crossfit, blevet lige så naturlige og udbredte fritidsbeskæftigelser som de mere traditionelle sportsgrene.

Træningsmagasinet er i dette nummer oppe på hele 80 sider samme omfang som de store internationale magasiner. Artiklerne er en vægtet blanding af videnskabelige gennemgange af emner om eksempelvis fysiologi og kost, interviews, samt opskrifter, klumme og meget mere.

Vi har ønsket at skabe et magasin, som afspejler det danske træningsmiljø i alle dets afskygninger. Det betyder, at vi producerer et afvekslende magasin, der samtidig er meget tæt på sin målgruppe, siger chefredaktør Morten Svane. I den netop udkomne udgave er der således interviews med eksempelvis stjernekokken Thomas Rode, en baggrundsartikel om kulhydrater og nyt fra videnskabens verden om blandt andet konditionstræning og fedtforbrænding.

Målet med Træningsmagasinet er at appellere til et bredt publikum med interessant og intelligent indhold, der relaterer til styrketræning i alle dets facetter. Vi forsøger helt bevidst at undgå at tale til laveste fællesnævner og undgå de værste klicheer. I stedet satser vi på kvalitet og dybde og det ved vi, der er efterspørgsel efter, eksempelvis har utroligt mange været glade for de videnskabelige indslag i vores magasin fortæller Morten Svane.

Morten Svane producerer magasinet i samarbejde med to andre skribenter, en redaktionschef samt en art director. Træningsmagasinet udgives kvartalsvist af Bodybuilding.dk, der er Danmarks største online træningsportal.

Træningsmagasinet kan læses gratis på: http://www.bodybuilding.dk/traeningsmagasinet/

For yderligere information kontakt venligst:

Træningsmagasinet v. Chefredaktør Morten Svane
Traeningsmagasinet@bodybuilding.dk
Bodybuilding.dk
Plastvænget 3 D
9560 Hadsund
Danmark
22 91 36 11

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *