Nyt træningskoncept specielt udviklet til mødre tæmmer mavemusklerne efter fødslen

$(document).ready(function() { $(“a.oembed”).oembed(null,{ maxWidth: 428, maxHeight: 528 }); }); Nu kan mødre komme af med topmaven, mens baby sover. Danmarks første online træningscenter for nybagte mødre, Superfit Mor, står bag det unikke træningskoncept, der flader maven ud, gør taljemålet mindre og mavemusklerne mere kompakte. Det er ofte de slappe mavemuskler, som tager prisen for “Mest udskældte kropsdel”, når nybagte mødre gør status over kroppen efter fødslen. Efter fødslen står mor nemlig ofte tilbage med en mave, der stadig er blød og stor, selvom baby er ude i lyset.

Mavemusklerne, der består af hele fire lag, er alle blevet udvidet gennem graviditetens 9 måneder. Mavemusklernes funktionalitet har sandsynligvis røget sig en tur, og der er sikkert også sneget sig et lidt tykkere fedtlag på.

Over 60 % af alle nybagte mødre oplever også, at deres lige mavemuskler har delt sig i en såkaldt rectus diastase. Denne opsplitning af mavemusklerne kan blive hængende i måneder eller år efter fødslen, og kan bl.a. være skyld i ryg- og lændesmerter og ikke mindst den berygtede mor-topmave.

Der skal grundig, effektiv og specialiseret genoptræning til for at få styr på mavemusklerne igen efter fødslen. Det kan nybagte mødre nu klare hjemme på stuegulvet med Superfit Mor's online mavetræningsprogram, der i 4 trin giver mødrene den flade mave tilbage.

Superfit Mor's online mavetræningsprogram koster kun 399,- og indeholder 4 træningsvideoer, en udførlig manual omkring kost og træning og adgang til den lukkede support-gruppe for Superfit Mor's mavekæmpere.

Sagt om programmet:

“Jeg er vildt imponeret over programmet! Jeg kan tydeligt se fremskridt på maven, og mærke at mine kernemuskler er blevet stærkere. Som travl mor er videotræningerne nemme at gå til, øvelserne er lette og samtidig sjove. Alt i alt et supergodt program, der er lige til at gå til. Man giver ikke op overfor det; Tværtimod, så giver de hurtige resultater ny energi til at fortsætte.”

– Sanne Enevoldsen, mor til dreng på 10 måneder

“Mine mavemuskler er blevet markant stærkere – også stærkere end de var, før jeg blev gravid. Videoerne i Superfit Mor’s mavetræningsprogram er geniale som træningsværktøj og viser, at med præcis og målrettet træning, kan der opnås gode resultater uden timelang træning. I en travl hverdag med baby, er det dejligt, at træningen kan passes ind i små intervaller i løbet af dagen, eller som ét samlet interval – alt afhængig af, hvor meget tid man har den enkelte dag.”

– Jette Mathiassen, mor til to piger på hhv. 3 år og 3 måneder

“Jeg har tabt 7 kg over 8 uger, jeg har fulgt Superfit Mor’s mavetræningsprogram! Efter blot to uger kunne jeg se, at babymaven var sunket ind, og jeg kunne pludselig passe mine bukser! Jeg kan mærke, at jeg har flere kræfter i ryggen, min fordøjelse er blevet bedre og jeg føler mig ikke træt længere. Programmet virker! Selv for travl, træt, nybagt mor! :-)”

– Sonja Malev, mor til pige på 5 måneder

“Træningen tager så kort tid, at det næsten er umuligt ikke at kunne nå det. Den lukkede online gruppe er også en fantastisk støtte. Det holder mig til ilden og man finder ud af, at man ikke er den eneste med udfordringer (såsom sløje børn eller lignende)”

– Trine Rasmussen, mor til tvillinger på 9 måneder

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *