Nyt topmoderne gratis mødested for sportsinteresserede

Sport, sundhed, motion og fitness et daglig noget de fleste af os bliver mødt med på en eller anden måde. Vi kender det godt – vil gerne dyrke motion, men vi har ikke nogen at dyrke det med. Nu har Love-n-sport.dk lanceret et mødested for personer med interesse for sport. Alt sammen i håb om at det skal være nemmere at finde en partner at dele sine sportsgren og måske også livet med. Danskerne elsker sport og motion – flere af os dyrker dét mere end nogensinde.
I takt med det bliver det også mere populære at benytte online mødesteder, såsom fitness dating til at møde den eneste ene eller for at møde mennesker med samme interesse som en selv.

Der findes datingsider til stort set alle målgrupper, og love-n-sport.dk er en af de som henvender sig til personer med interesse for motion og sport. Love-n-sport.dk er netop lige blevet lanceret i Marts måned og har til formål at skabe forbindelse mellem dem som ønsker at finde sig en partner, hvad enten det er for livet eller indenfor den sportsgren man dyrker.

”Derudover er det også intentionen at love-n-sport.dk skal være et sted man søger gode råd og vejledning” siger Brian Didrichsen som er ejer, udvikler og idé mand bag sitet.

Brian fortsætter: ”alle funktionerne på dating siden er 100% gratis og du kan f.eks oprette en artikel som først bliver igennem læst af os (love-n-sport.dk) før den frigives til fri læsning for alle hjemmesidens brugere”.

Hjemmesiden er overskuelig og meget nem at bruge. Brugervenlighed har haft stort fokus, uden det skulle været på bekostning af smarte funktioner. Du kan f.eks søge efter en partner inden for en km-radius af 50, 100 eller +150 km. ”Vi bruger Googles afstands API til at mål den reelle afstand mellem dig og de andre” siger Brian.

Love-n-sport.dk vil med tiden også arrangere forskellige sport events. ”Det er meningen at disse events gerne skulle være lidt anderledes end de vi normalt finder og ser på marked i dag og på den måde være lidt mere interessant at deltage i” siger Brian Didrichsen.

Vores mål for år 2015, er at nå 2000 brugere på sitet – jo større udvalg, jo større mulighed for at finde den helt rigtige partner” udtaler Brian Didrichsen smilende.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *