Nyt IT-system forsinker autorisationer

Sundhedsstyrelsen er ved at implementere et nyt IT-system, der skal bruges til udstedelse af autorisation, tilladelse til selvstændigt virke, speciallæge- og specialtandlægeanerkendelse. Det betyder, at styrelsen ikke kan udstede autorisationer og tilladelser før starten af 2012.

Overgangen til det nye IT-system vil i en periode medføre en forlænget sagsbehandlingstid og samtidig betyde, at det offentlige autorisationsregister ikke opdateres med nye oplysninger før starten af 2012.

Det vil fortsat være muligt at udfylde de elektroniske ansøgningsskemaer og gennemføre betalinger, men ansøgningerne vil ikke blive behandlet, før det nye IT-system er fuldt implementeret. Det betyder blandt andet, at ansøger ikke vil modtage kvittering for modtaget ansøgning eller betaling, før systemet fungerer.

De ansøgere, der opfylder kravene til autorisation, tilladelse til selvstændigt virke samt speciallæge- eller specialtandlægeanerkendelse inden starten af 2012, vil få deres autorisation eller tilladelse dateret med den dag, hvor samtlige faglige krav, ansøgning og betaling er opfyldt.

Sundhedsstyrelsen beklager ulejligheden.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *