Nyt høreapparat gør hverdagen nemmere

Siemens viser vejen med et langt skridt mod den naturlige hørelse.

Centra Active er navnet på et nyt høreapparat udviklet af Siemens. Det eneste af sin art. For første gang er det her lykkedes at forene tre banebrydende nyheder i et og samme høreapparat. For det første er højttaleren her anbragt inde i øret tæt på trommehinden. For det andet er apparatet forsynet med et genopladeligt batteri. Dertil kommer så det nye Aqua–Protect system, der effektivt beskytter høreapparatet mod smuds og fugt. Systemet er nyt og indgår her i Centra Active som det eneste høreapparat på markedet.

Næsten usynligt
Det nye høreapparat er så godt som usynlig på øret. Den specielt udviklede lydslange, der lige kan anes ved øret, forbinder apparatet med højttaleren inde ved trommehinden. Derfor er der heller ikke brug for den specielle øreprop, i stedet tilpasses høreapparatet uden ventetid.

Nem og behagelig
Her behøver man ikke længere at bekymre sig om, at batteri strejker i utide. Blot høre–apparatet bliver anbragt i opladeren om aftenen, er det klar til brug i mindst 18 timer. Erfarne brugere af et høre–apparat vil også blive overraskede over den langt mere behagelige lyd–gengivelse. Den skyldes, at Centra Active automatisk skruer op for svage lyde og dæmper kraftig og ubehagelig støj fra bl.a. forbikørende biler og tog. De to mikrofoner giver samtidig en mere præcis fornemmelse af den retning, hvorfra lyden kommer.

AquaProtect beskytter
Fugt og ørevoks er et problem for titusindvis af høreapparatbrugere. Men ikke her. For selv om højttaleren er placeret helt inde i øret, er den godt beskyttet af det fugttætte C–Guard vokssystem. Og ved selve lydåbningerne sikrer de to Gore–membraner, at fugt og smuds ikke blokerer forstærkeren. Endelig er apparatet udvendigt beskyttet af en effektiv nano–coating.

Flere fordele
Med Centra Active og den særlige lydslange og øretelefonen inde ved trommehinden slipper man for ubehagelig tillukning af øregangen. Desuden lyder ens egen stemme helt naturlig. På grund af høreapparatets særlige konstruktion skal der heller ikke skal bruges dage på at lave en speciel øreprop.
Endelig anvendes der her den trådløse øre–til–øre teknologi. Højre og venstre høreapparat er altid i perfekt balance, og det gør det lettere at forstå tale under støj. Med ePocket fjernbetjeningen fra Siemens kan man vælge mellem flere brugerprogrammer og den rigtige lydstyrke efter forholdene.
Nærmere oplysninger fås på www.rexton.dk og tlf. 63 15 40 01, hvor nærmeste høreklinik anvises.

Billedetekst:
Centra Active er høreapparatet der næppe ses og knap nok mærkes.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *