Nyt EU-godkendt slankemiddel på markedet

Det hører til sjældenhederne, at nye slankemidler bliver godkendt. Glucomannan er dog kommet gennem nåleøjet hos EFSA (European Food Safety Authority) og nu er den danske slankepille, Trimlet, med det aktive stof kommet på markedet.

Glucomannans slankende virkning er dokumenteret gennem flere end 45 undersøgelser, og nu har EU godkendt det som et effektivt slankemiddel. I Danmark har virksomheden Bodylab udviklet og fremstillet en slankepille med Glucomannan, der ved korrekt brug kan øge vægttab med op til 60 pct. Slankepillen med navnet Trimlet er fremstillet på baggrund af de mange nye og gamle forskningsresultater, der samstemmende peger på en usædvanlig og sikker vægtreducerende effekt.

Slank med naturligt fiber
Glucomannan er en naturlig fiber, der findes i konjak-plantens rod. Fiberet har den helt unikke egenskab, at det kan optage store mængder væske og det er også grunden til at det er benyttet som fortykningsmiddel i fødevareindustrien. Igennem århundreder er glucomannan benyttet som en ingrediens i traditionel japansk madlavning, herunder som hovedbestanddel af shirataki-nudler og konnyaky, der har været kendt i over 1.500 år. Der er således tale om et gammelt og velkendt produkt uden bivirkninger.

Supplement til træning og sund livsstil
Bodylab Trimlet er ikke et vidundermiddel, men et supplement som er meget effektivt, hvis man samtidig indtager en fornuftig diæt og er fysisk aktiv. Med Trimlet gør vi det nemt at indtage glucomannan i de rette doser, og vi har kombineret glucomannan med grundstoffet og mineralet chrom, der optimerer omsætningen af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner samt hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau i kroppen. Dermed sikres en maksimal effekt af glucomannan, siger Rasmus Thorup, direktør i Bodylab.

Øger vægttabet med 60 pct.
Bodylab Trimlet indtages før dagens hovedmåltider i en dosis á to kapsler. Eftersom glucomannan er et uskadeligt naturprodukt kan Bodylab Trimlet indtages løbende, som et supplement til en hvilken som helst slankekur.
Som hovedregel vil man øge sit vægttab med op til 60 pct. Det vil sige, at hvis man er på en kur, hvor man taber sig et kilo, vil man med Bodylab Trimlet typisk tabe sig 1,6 kilo, fortæller Rasmus Thorup Andersen.

Bodylab Trimlet er veldokumenteret og kan købes online hos www.bodylab.dk . Se evt. en gennemgang af forskningsresultaterne her: http://www.bodylab.dk/glucomannan/

Læs mere her

1 comment
  1. Kan Trimlet ikke købes på apoteket? Hvis nej, hvorfor ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *