Nye videoer fortæller om skønhed indefra

Nordic Power som forhandler produkterne MK olie og Aronia har lavet en række videoer, hvor Nordic Power’s egen Tina Larsen fortæller om nogle af de gavnlige effekter der er ved dagligt at indtage essentielle fedtsyrer. Hun fortæller blandt andet om hvad olierne kan gøre for dit hår, din hud, din vægt og forbrænding samt dine negle.

KostMetik – skønhed kommer indefra
Hvis vi skal se skønne ud på ydersiden, med en smuk, elastisk og fin hud, glansfuldt hår og negle der ikke flækker så nemt, så er vi nødt til at give vores krop nogle ordentlige nærringsstoffer, som holder cellerne i kroppen sunde og friske.

De umættede olier i MK Olie virker naturligt balancerende på hormonsystemet, skaber balance i blodsukkeret og gør at vi ikke går og føler os lækkersultne og får lyst til at spise slik og chips døgnet rundt. Fedsyrerne i MK Olie tilfører en masse vigtige næringsstoffer til vores krop og gør os på den måde smukke og sunde indefra og ud. Det er dét, vi kalder for KostMetik. Skønhed indefra.

MK Olie findes i 3 varianter; en til kvinder, en til mænd og en original/basis olie. De enkelte varianter er tilpasset særlige behov. Olien kan f.eks. blandes i smoothies, tilsættes i friskpresset frugt og grøntsagsjuice eller tages som en shot sammen med MK Aronia Organic.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *