Nye tider for Ladywalk

De seneste 10 år i træk har den sidste mandag i maj stået i Ladywalk s tegn over hele landet.
Det har været 10 gode og lærerige år med fremgang i deltagerantallet år for år.

Nye startsteder er kommet til undervejs, således er der nu ti byer, der deltager.
Mens verden forandrer sig, følger Laydywalk med. Og det betyder eksempelvis, at der er udarbejdet et nyt logo, som er mere moderne og nutidigt, og som netop afspejler det feminine islæt uden at virke konet eller tøset . Med det nye logo følger en ny designlinje, som profilerer Ladywalk i en fremadstræbende retning, men under hensyntagen til de menneskelige og økonomiske resurser der er til rådighed.

Passioneret og kreativ billedkunstner bag logoet
Ladywalks nye logo er kreeret af kunstneren Betina Blomsterberg, der til daglig arbejder som grafiker på Sjællandske Medier, hvor utallige kreative produktioner har været gennem Betinas hjerne og hænder, inden de havner i avis eller brochure som annoncer.

Som billedkunstner er hun kendt som en indlevende kunstner med hjerte, følelser og rum, og med en ganske særlig passion for abstrakte og naive malerier i akryl. Betinas kunst kan med jævne mellemrum ses mange steder i det vestsjællandske, senest på Kragerup Gods samt på fæstningen i Korsør.

En cirkel med symbolik
Det er meget bevidst, at logoet er cirkelrundt. Cirklen symboliserer rullende bevægelser, leg og bløde former, og som hjertet er logoet rødt og feminint. Ben og fødder i bevægelse symboliserer aktivitet, hygge og samvær, og hjertet som runder med cirklen viser samhørighed, varme og kvindelighed. Og netop hjertet har stor betydning for kvindesindet. De fleste kvinder tænker med hjertet som en naturlig ting.
Til venstre for hjertet er der buede border som udtryk for rummelighed, feminine former og sjælero.
Netop disse egenskaber rummer den årlige tur i naturen for de mange tusinde kvinder landet over, som deltager for egen sundheds skyld, det sociale samvær, men absolut også for det gode formåls skyld.

Hjerteforeningen og Scleroseforeningen
I 2010 generede Ladywalk et overskud, som betød, at der kunne overrækkes 200.000 kr. til hver af de to landsorganisationer, Hjerteforeningen og Scleroseforeningen. Det er to organisationer, som betyder og vægter meget, også for kvinder, og det er derfor allerede besluttet, at det netop er disse
2 foreninger, som atter skal støttes i 2011.

Intensiveret markedsføring
Selvom arbejdet med at arrangere Ladywalk er lagt i hænderne på de lokale ildsjæle, som yder et stort frivilligt arbejde, så forventes der et deltagerantal på mere end 40.000 kvinder på landsplan, når Ladywalk afvikles mandag den 30. maj 2011.
40.000 kvinder vil nyde den friske luft, motionen og den oplevelse og det sammenhold som det er at deltage i Ladywalk, sammen med kolleger, venner og bekendte.

###

Billede 1 – Logo og billedtekst: Et logo med symbolik.
Billede 2 – Betina Blomsterberg billedtekst: Betina er en kunstner med sans for indlevelse i opgaven.
Billede 3 – Billedtekst: Fra starten af Ladywalk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *