Nye avancerede Magnetarmbånd giver mere varme om vinteren!

Det nye avancerede magnetarmbånd, som er skabt på flere hundrede år gammel kinesisk videnskab, med fire forskellige energi-komponenter viser nye positive og uventede tendenser her i vinterkulden. Natural Living Int., som er importør og forhandler af disse armbånd, har gennem test opdaget at armbåndets påvirkning på kroppens blodcirkulation, giver en bedre varmedistribution ud i kroppens lemmer.

Komponenten Far-Infrared, som er de stråler fra solen som føles varme når du placerer din hånd i den, er den største årsag til at varmen bedre kommer rundt i kroppen.

Det Far-Infrared gør ved din krop er at gå i blandt andet vandcellerne og dele dem gennem vibration. Denne vibration skaber en varme som sammen med de delte vandceller føres ud i kroppen. Denne deling af celler gør at næring, vitaminer, mineraler og andre vigtige komponenter bedre kan transporteres rundt i kroppen.

Fra kuldeskær til behagelig varme

En af de opdagelser som Natural Living Int. har taget del i, kommer fra Karen i Ringsted. Hun købte armbåndet pga. en stigende gigt og til sin overraskelse oplevede hun mere end bare det: Efter et par timer følte jeg en let prikken i fingrene – og i ørerne. Det var som om man kom ind fra kulden og “tøede op”. Siger hun.
Umiddelbart synes jeg at mine fødder ikke er så kolde når jeg går med
armbåndet, da jeg normalt er meget kuldskær, har jeg fået megen glæde af armbåndet.

Dette er bare en af effekterne som armbåndet kan hjælpe med og Natural Living Int., ser frem flere nye og spændende opdagelser af armbåndets virkning.

Mere naturlig livsstil med Natural Living

Ud over salg af PowerBody Bracelet er Natural Living på vej med andre produkter, foredrag, bøger og workshops med det overordnede formål, at styrke menneskers muligheder for at leve en naturlig livsstil og opnå det de ønsker i livet, uanset hvad. Se mere på www.naturalliving.se og naturalliving.jetshopmini.se

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *